latviangirl
|
18.09.2015. - 13:16:42
Pirmkart pirms 1 vai 2 gadiem Jus, kundzit, atsutijat man draudu pilnu vestuli, par to, ka es nelieku miera Jusu taa briza sievieti, lai gan es nemaz so personu nepazinu ne personigi, ne virtuali. Labi, padomaju, kaads parpratums varbut. Meginaju atrakstit Jums atpakal, bet pat nesagaidot atbildi Jus jau mani bijat noblokejusi. Vai taa rikojas pieaudzis cilveks? Es saprastu veel, ka taa rikojas 18 gadigs skukis, kam vel pubertate nav pargajusi, bet siviete cienijuma vecuma... nu piedodiet man.
Otrkart, Jus, kaa neviens cits sii portala lietotajs nav tik negativs. No Jums plust viss negativais, launais un tumsais. Viss ir vienmer slikti. Visi ir vainigi, bet ziniet, sakuma vispirms varetu sakt ar sevi un meklet problemas sevi un risinat tas.
Treskart, vai Jums te kads ir piespiedis atrasties but?? Ir tik daudzi socialie portali, kuri noteikti ir " labaki", ja viss te ir slikti, diskusijas ir sliktas, lietotaji ir slikti un nekas neapmierina. Nu ludzu, ir tak 21. gadsimts, atveriet savu "idealo" majas lapu, tas tik loti dargi nemaksa. Varesiet uznemt sev tikamus lietotajs, dzest visu ara kas nepatik un utt.
Katra zina veiksmi.