janisl202
|
08.09.2015. - 04:05:30
Nedomāju gan, ka dzimuma maiņa būtu jāveic, dēļ tā, kādi vīrieši patīk... Ir jāsaprot, ka tā seksuālā preferance aizņem mazu daļu dzīves, bet paša dzimums gan ir kaut kas, kas izpaužas katru dzīves sekundi. Ja nejūties kā sieviete, arī nekad nespēsi pārliecinoši izturēties kā sieviete un attiecīgi arī, lai cik operācijas nepaveiktu, hetero vīrieši bēgs pa gabalu. Tīri fizioloģiski ar operācijām var panākt, ka visas sieviešu vietas izskatās tādas, kādām tām būtu jābūt. Protams, būs daudz rētu, jo ir vajadzīgas daudzas operācijas, lai to sasniegtu, bet tā jau nav problēma, var jau ko samelot par kādu autoavāriju, vai ko tamlīdzīgu. Cits jautājums, vai ir gatavība iet tādu ceļu, vai tiešām tā vēlme ir tik liela, lai visas tās reizes liktos zem skalpeļa un veiktu arī visas tās injekcijas...
Katrā ziņā - vismaz es, par spīti savai homoseksualitātei, nekad neesmu gribējis būt par sievieti un nekādi nespētu iejusties tādā lomā. Tas ir kaut kas galīgi neatbilstošs manai dabai.
Kas attiecās uz ēst gatavošanu - tā ir vīriešu nodarbe, kas vēl vairāk mīl garšīgi paēst kā vīrieši, līdz ar to, ko gan tur sievietes, lai spētu, bez tās tiekšanās uz perfektumu.
Kopumā gan tā seksuālā interese ir visai savdabīga parādība. Mani atkal visu laiku ir piesaistījuši tādi vīrieši, kas ir ļoti tuvu sievietēm - slaidi un ar mērenu muskulatūru, reizēm pat mani māc šaubas vai es tiešām esmu homoseksuāls. Ticamākais, gan te ir vainīga jūtu pasaule, kas nekad nav strikti determinēta, līdz ar to nekad nav iespējams pateikt par 100% ko tieši jūti. Droši vien tieši tādēļ arī sabiedrībā valda tāda panika par homoseksualitāti, ka neviens no tiem heteroseksuāļiem iekšēji nejūtas tik ļoti stabili kā ārēji skandina, ja nebūtu nekādu šaubu - diez vai viņiem tad māktos virsū tāda panika...