savadniece
|
07.08.2014. - 20:26:15
Nu redz, katrs šai portālā savu interešu dēļ, nevis tikai satitkies izklaidēm. Vienmēr mani uzjautrina jautājums, Ko tad tu te meklē ja seks neinteresē!? Un nekādīgi nesaprot to, ja atbildu, Neko nemeklēju, tā pat vien tusējos sava prieka pēc.
Skatoties kam tu to jautā, Transvestītiem tas notiek brīvdienās, transseksuāliem, nuss tur jau cik kura tālu tikusi. ( transeksuālu mērķsi pilnībā mainīt dzimumu, kad fināls sasniegts, pārgulēsi ar tādu, un pat neuzzināsi ka kādreiz pretējam dzimumam piederēja).
Kas attiecas uz mani, tad man tā ir ikdiena, protams ne tik spilkti kā uz bildēm krāsojos, kur tas laiks kopš tā kārtīgāk piestrādāju pie meikapa ikdienu. tik kad kur eju, nu un jā, kad strādāju, tad tā pavairāk, b et ne rūpīgi. Tā kā pie musm jau nemaina tos dokumentus uz otru dzimumu līdz pilnībā nav dzimums mainīts. Tad arī strādāju ne pie mums, bet ar interenta starpniecību, videočatā. par modeli, nus un dzīvoju šādi ar pasen, vel tāds klubs "Purvs" eskistēja, un tur strādāju kā barmene, un tieši bārmene nevis bārmenis.
Bet šad tad gribot negribot nākas meklēt ko vīršķīgu, kad kur ar pasi jāiet. Padumjāks paskats gan, ja vasara bet ko darīt.