zoie
|
11.11.2012. - 20:53:10
Dokumentālo filmu režisoram-Ivaram Zviedrim bija ideja uztaisīt dokumentālo filmu par mašīnām Volgām un to saimniekiem, taču projekts negāja uz priekšu un dzejniece Liāna Lange pastāstīja savu stāstu par purva raganu respektīvi, ka ir tāda Intas tante.Režisors aizbrauca pie Intas tantes, it kā skatās nekā tur īsti nav, bet viņa saka:Es Tevi nolādu-un, tad jau sāka kļūt interesanti.
ps:tas līdzīgi, kā ar filmu "Kā Tev klājas Rūdolf Ming", par neinteresantiem cilvēkiem neuzņem dokumentālās filmas un reizēm nevajag tik ļoti iedziļināties, kāds konkrēti ir personāžš un saskatīt tikai negatīvo, ka viņa rupja un tml, bet viņa dzīvo pēc saviem meža likumiem un ne viņa uzmeklēja režisoru, bet režisors viņu.
Jā un te iekopēju režisora teikto:
Galvenā ideja ir likt saprast, ka mēs katrs mazliet esam burvis. Mani interesē alternatīvie cilvēki ar pilnīgi atšķirīgu pasaules redzējumu. Kā saka Inta – jūs skraidāt pa tiesām, slēpjaties, dzīvojat falšiem amerikāņu smaidiņiem sejā. Pretstatā merkantiliem, sabiedrības uzspiestiem stereotipiem viņa ļaujas meža likumiem un dzīvo sirds pārliecībā par savu patiesību. ps2:Un katrs kaut cik kolorīts un interesants cilvēks ir putnains, tā tas vnk ir, ja paskatītos uz pasaules gēnijiem vai kaut vai aktrisēm iz seniem laikiem.Mans mīļākais režisors ir Deivids Linčs un visas viņa filmas sastāv no īpatnējiem tēliem, kuri ne vienmēr bijuši aktieri, bet viņa filmās tie tādi ir.Reizē ir bail skatīties un reizē ir nenormāli interesanti.
ps3:varbūt viss ko te sarakstīju ir haoutiski, bet šobrīd, jūtos nervozi un ja neviens tam ko saku nepiekrīt, tad ignorējiet un punkts un beigta ballīte.