ljena
|
15.07.2012. - 23:23:37
Nav jau runa par to, ko mēs varam vai nevaram, jo ne velti Radītājs mums, sievietēm, uzticejis kaut vai bērniņa nēsāšanas un radīšanas "pienākumu"
Bet, godīgi sakot, mīļās feministes, vai nav patīkami, ja bralis, tēvs, draugs vai partneris, vai vienkarši garāmgajējs palīdz aizstiept to milzu kartupeļu maisu līdz mašīnai? Un, palīdz nesavtīgi, ir labi audzināts?
Nūūūū, nezinu, man nav "slabo" pašai to maisu aizstiept, ja vajadzētu, velnu aiz astes no elles izrautu, ja vajadzētu... bet man arī nav "slabo" pieņemt palīdzīgu džentelmeņa roku, ja tāda tiek piedāvāta... un nekadā ziņā šads žests mani nedz pazemo, nedz ierobežo manas "sievietes" tiesības, nedz diskriminē... gluži otrādi, tieku patīkami pārsteigta, jo īsti džentelmeņi (arī dāmas) mūsdienās sastopas bezgala reti
Savukārt, runajot par diskriminaciju, jap, nesen mani nepaņēmu kads privatais pie sevis labā amatā, jo esu sieviete, doma, ta sīka netiks galā, bet nuuuu... ko, lai uz to pasaku, Viņš daudz zaudējis, viss ko varu pateikt
un nav mani pelnījis
Man jau liekas, ja cilvēkam ar pašapziņu viss kartība, tad nevienam nekas nav japierāda... nevajag sarežģīt vienkaršas lietas un feminisms "tīrā veidā" ir utopija, ka jau te tika pieminēts, būt sievietei un sievišķīgai nav apkaunojoši, ja mūs diskrimine, protams, jācīnās, ja ir iespēja, ja nē, var darīt ka es, pagriezies un ej talāk