delilah
|
15.06.2012. - 08:38:50
Es nestrādāju ne apkalpojošā sfērā, ne fabrikā, ne lauksaimniecībā... vot..! :p kaut kur pa vidu visam grozījos un visu Londonas, Birmingemas un Northamptonas apkārtni 200km rādiusā izbraukāju.
Gaužām uz dullo nebraucu, bija draudzene, kas paņēma savā paspārnē, gan ar dzīvošanu (par kuru, protams, man bija jāmaksā) un arī ar darbu. Tā kā toreiz braucu ar savu toreizējo otro pusi un viengadīgu bērnu ķeselē, tad mums ar 1000mārciņu bija ... ū, maz! sākumā darbi nevedās īsti, kā gribējās. aizbraucām jūlijā, bet septembrī jau sākām iekrāt, ar domu, ka jāiet prom no mājas, kurā dzīvojām kopā ar citiem letiņiem. ap Ziemīšiem jau man viss bija zadalbala, gribēju mājās. :D Bet ne tāpēc, ka tai zemē neveiktos... man vnk fiziski gribējās savā gultā, savās mājās, savā tualetē, iesēsties starp tulpēm savā dārzā.. un siltā vasaras rītā ar pliku dē izjozt pa pagalmu..
tāpēc jau februārī nopirkām biļetes, lai marta beigās brauktu mājās. un kur gadījies, kur ne... arī otrs sīks ķeselē.. bet tas jau ir cits stōrijs...
un es jau sāku gvelzt ne pa tēmai..
bet, ja pa tēmu... -
ja man nebūtu bērnu, būtu vismaz štuka mārciņu, es brauktu uz dullo... un tieši uz Londonu. un strādātu tieši apkalpojošā sfērā...