ram4ix
|
07.06.2012. - 20:27:37
he he nu super bus laikam cita maika janoperk:D -nav jau ne vainas ;) redz kā mums visiem patīk ;)
ja
kautrīgi skatās uz kurpēm
, tad, laikam jau, uz savām kurpēm skatās.
tavām kurpēm, ram4ik, tavām kurpēm kā tādām nav nekādas vainas, bet tu kopumā šai bildē izskaties, atvaino manu tiešumu, pēc Cilvēka No Laukiem. visbriesmīgākā lieta ir cepure, kas acīmredzami ir no Rīgas Centrāltirgus, par diviem latiem. mazliet mazāk šausmīgi ir džinsi. šādi balināti džinsi bija modē pirms gadiem pieciem, un arī tad tikai gopņikiem. un pāķiem. nē nu arī vēl tagad, un tepat rīgā, var sastapt working class pediņus, kas tādus nēsā, bet nedomāju, ka tu kā cilvēks ar pretenzijām uz intelektualitāti gribētu viņiem līdzināties.
labi, tev tā bilde tur ir jau gadu, vai divus, tā ka nez, varbūt tagad tu ģērbies kā īstens metropoles švīts, vai varbūt kā hipster(i)s, vai panks, vai gōts, vai dajebkas. pirms tu man saki "a tev nav nekādas" - jā, man nav nekādas, bet ne tāpēc, ka man nebūtu fotoaparāta vai es izskatītos pēc krokodīla, nē, vnk tāpēc, ka negribu te likt bildi. Labs :D
Bet es it nemaz nedomāju, ka citronrūgtais skatoties uz manām kurpēm teiktu ka viņa nav normāla :D tieši tāpēc arī vaicāju kāda vaina kurpēm, ka tieši kurpes ir kritērijs, kas viņu padara nenormālu.
A par manu apģērbu :D paldies jautra lasāmviela :D Ja godīgi, mani vairāk ieinteresēja tieši tava piebilde par mani kā cilvēku ar "pretenzijām un inelektualitāti", interesanti no kurienes tev šāds priekšstats, tieši par pretenzijām runājot :D
A par apģērbu, neredzu jēgu komentēt, bet varu tev bez jebkādiem pārmetumiem un aizspriedumiem pateikt, ka esmu no laukiem, tiesa ne no tādiem, kādi uzreiz nāk prātā dzirdot šo vārdu, bet tomēr, a par to kas ir gaumē, man ir pilnīgi vienalga es nestaigāšu rozā rekliņā tikai tāpēc ka kaut kādā noteicošā valstī noliktavās ir par daudz rozā auduma :D
A par manu drēbju izcelsmi, es tev mierīgu sirdi varu pateikt, ka bikses, jaka un džemperis ir no Bauskas tirgus, un to kopējā vērtība moš pat nepārsniedz 50 vai 60 latus, man nav ne jausmas, kur tie laiki jau, bet manās acīs tam nav pilnīgi nekādas nozīmes :D
Un es nekad neteiktu "a tev nav nekādas" :D jo tam nav pilnīgi nekādas jēgas.