crazyone
|
18.01.2012. - 01:03:10
ne kaa komentaars bet par mani- uzaugu ne tikai bez bioloģiskaa, bet vispaar bez teeva. jutos normaali, ne apdaliita, ne ko buutisku zaudeejusi, teeva lomu aizstaaja vecteevs un onkolis. pat neatceros, ka buutu mammai jautaajusi- kapeec man nav teeva?
TAD- man bij apmeeram 30. vienaa vakaraa atskaneeja zvans, svešs numurs. -labvakar, es esmu tavs teevs! teikt, ka biju uz... dupša, buutu maigi. ar visu manu viņa pasuutiišanu viņš turpinaaja zvaniit, vienaa jaukaa reizee vnk ieradaas pie manis darbaa. (adresi, izraadiijaas, bij nopludinaajusi mamma)
1. ja jau 30 gadus iztika, tad vareeja pagaidiit veel dažas dienas un tikties zoliidi- kafejniicaa pie kafijas manaa briivdienaa nevis trauceet darbu, maisiities starp klientiem un izsist mani no sliedeem..
2. taa vietaa, lai teiktu- man žee, l ka taa sanaaca, varbuut varam leenaa garaa viens otru iepaziit, papuciitis noleema tempaa atguut 30 gados zaudeeto un saaka mani audzinaat par piipeešanu, pamesto universitaati, orientaaciju utt...
3. sapratis, ka zaudeeto neatguus, jo atļaujos viņu pasuutiit un varbuut arii apmierinaajis savu smilkstošo sirdsapziņu, viņš vnk noplauka! meenesi peec viņa tikšanos ar mani bija mana dzimšanas diena un man pat neviens nepiezvaniija!! ak, ļoti bij noklususi viņa sirdsapziņa, kura nespeeja pagaidiit nu nevienu dienu vairs!! :P
šitaadus atmodušos papiņus vajadzeetu aizsuutiit pie psihologa aprunaaties.. vai varbuut pie maaciitaaja