kirke
|
07.09.2011. - 17:01:11
ligak, varbut ta vieta, lai jautatu ar pretjautajumiem uz maniem jautajumiem, ludzu, apgsimo mani "cik liela mera ir istenotas visu Saeima parstaveto partiju programmas"?
"Vai Tev neskiet, ka LV liela nelaime ir taa, ka partiju programmas lielakoties ir bezjedzigas, jo nav nekadas atbildibas par to istenosanu vai neistenosanu un tas diemzel nebalstas vertibas, ideologija" - nee, neskjiet. es domaju, ka programma ir ideleis merkjis, uz kuru tiekties, bet tad jau no dazhadiem iekshejiem un arejiem apstakljiem ir atkarigs, vai shis merkjis tiks sasniegts un cik liela mera sasniegts. savukart, ja nav skaidra merkja (programmas) daudz dazhadas nozares, tad nav runa ari par jebkadu ta sasniegshanu.
"Kas tiesi Tev liek domat, ka PP deputatu kandidati ir nespejigaki par citu partiju deputatu kandidatiem? Cik no vinjiem Tu pazisti vai ar cik no vinjiem esi sastapusies sava profesionalaja dzive, lai spriestu? Vai nav taa, ka Tavs spriedums balstas uz pienjemumu, nevis faktiem?" - tie ir divi faktori: pirmkart, programmas neesamiba (manaa izpratnee), otrkart, dazhi skaljie tikai caur gay.lv atpazistamie vardi, kuri man noteikti saistas ar netradicionalo seksualitati, nevis padaritiem projektiem sabiedriski-politiskaja zinjaa. bus jau labi, nesatraucies.. man laikam tomer ir veleshanas saeima redzet profesionaljus (profesionaljus ari politika, starp citu), nevis vienkarshi skalji runatajus un solitajus. bet pavisam godigi sakot, es vienkarshi principiali nevaru sanjemties un uztvert sho partiju nopietni, un ari isti neplanoju ieguldit laiku, lai pieraditu, ka mans uzskats ir kljudains. teiksim taa, mana politiskajas zinatnes apbruzhata intuicija saka, ka PP nav uztverama nopietni.
"lielaa partija" shaja diskusija nozime partiju, kas ir parsniegusi 5%, vai Tu piekriiti?
"Pasreizeja Saeima ir atlaista. Tapec, manuprat, "izmesta balss" butu balss par tiem, kas ir atlaisti. " - hmm, redzi, ja pareizi atceros, tad saeima tika atlaista pec tam, kad vairakums nobalsoja pret atljaujas sniegshanu KNAB pratinat Shleseru & co. atlaishana tadejadi tika versta pret tiem, kas sho atljauju nesniedza. bet, nu, katram jau ir iespejams visu traktet pec sava prata.
bus jau labi, nekaskjesimies.