alma-de-barro
|
13.10.2011. - 15:18:56
vai jūs vismaz mēģinat dziļi padomāt par to, ko jūs lasat?
vai jūs vismaz mēģinat dziļi padomāt par to, ko jūs rakstat?
viss ko uzrakstīju ar kājām gaisā.
izdarīt ko labu cilvēkam nozīmē dot atbalstu, cienīt, mīlēt, nevis naudu, mantas, mašīnas un pārējos sūdus.
kas par elli jums galvās?
vientulība sākās tad, kad nav cilvēka kuram var to visu dot un kad nav kāda, kas to visu iedos tev. Naudu un mantas, ja gribas, var dabūt arī pašam.
un izteicieni "Ja cilvēkam nepietiek ar to vien, ka ES ESMU, nu tad sorry:)" - lūk ir egoisma augstākā pilotāža. vai neliekas, ka ja tu gribi lai tevi mīlētu, vajag pretī dot to pašu (lasi: izdarīt ko labu)?
"Cilvēkam, kas saka-... es nekas neesmu... ko nu es... neredzu, par ko mani varētu mīlēt..., ir nepieciešams saņemt mīlestību, viņš nespēj to dot šādā stāvoklī, Un, ja viņš tiktu atstāts viens, vientulība varētu viņu piebeigt"
varbūt ir vērts dot tam cilvēkam atbalstu un mīlestību, lai viņš vēlāk būtu spējīgs dot to atpakaļ? (LASI: IZDARĪT KO LABU)
un neviens taču neko nesaka par paniskām bailēm.
ja uzdot jautājumu mazliet citādāk - jūs gribētu palikt vientulībā? ja nē, tad ko slēpt? tas ir bailes palikt vientulībā. viss. tas nav paniskas bailes, itin nemaz. tā ir vienkārša fakta konstatēšana. tas, ka baidos palikt vientulībā nenozīmē, ka ja tas notiks es kritīšu depresijās, mētīšos pa stūriem un pārstāšu sevi mīlēt un cienīt (un ticiet man - man ar to problēmu nav) - es vienkārši to negribētu.