cinkuriitis
|
04.08.2010. - 15:11:42
’’Neviens man nav aizliedzis nedz runāt, nedz domāt.. ’’
proximus, man gan liekas, ka tev kāds ir aizliedzis domāt, jo
’’veģetārieši vispār ir slimi... ’’
davai, deram, ka neesmu slima ne ar ko?
tavs viedoklis ir nenormāli prasts un satur tikai apvainojumus un jēlus izteikumus (es pat nezinu, vai to vispār var nosaukt par viedokli). personai vajadzētu augt līdzi ar saviem gadiem, bet tu, šķiet, esi iesprūdusi kaut kādā 12gadnieka stadijā, kas tikai papildinās ar rupjībām un apvainojumiem. tev sanāktu labi rakstīt rupjus komentārus portālos, kur paliec anonīma, bet šeit, nekaunoties rādīt visiem savu seju, piedod, tas izskatās vienkārši muļķīgi. un, kas pats stulbākais, tu vēl LEPOJIES AR TO. tas patiesi par kaut ko liecina, ne?
un, tagad par tēmu, mīļā: vegānisms ir pavisam noteikti nosaucams par dzīvesveidu, neatkarīgi no tā, kā vai cik slimi tas šķiet tev. aizej iebāz mutē vistiņu, vismaz kādu laiku nevarēsi runāt muļķības. vai nodīrā kaut ko, pirksti būs aizņemti un laba oma garantēta :) un, par vegānisma modernumu runājot, vai zināji, ka pat pirmās latvijas laikā bija diezgan daudz veģetāriešu apvienību, kas plauka un zēla? ;) turklāt droši vari nākt pie manis mājās, man nekādu līķu atlieku un skeletu skapī nav. visas tevis pieminētās lietas ir diezgan viegli iegādājamas bez dzīvnieku izcelsmes produktiem to sastāvā.
un, chopper, man patiesi viss ir no drēbītes un auduma, jo neuzskatu, ka kāds būtu pelnījis mirt tikai tāpēc, lai man būtu, ko uzvilkt mugurā. turklāt man šķiet, ka pastalas ir no ādas, ne?
starp citu, nav īpaši pieklājīgi par liekuļiem saukt cilvēkus, kas vismaz kaut kādā veidā ierobežo dzīvnieku produktu patērēšanu, jo tas ietilpst viņa uzskatos. varbūt cilvēkam dikti garšo gaļa, taču var iztikt bez zivīm, viņš nevēlas sev kaut ko liegt tāpēc ir izvēlējies vismaz ’’atmest’’ zivis. manuprāt, tā ir (pirmkārt) viņa paša darīšana un, (otrkārt) mans viedoklis, ļoti apsveicama rīcība. ja kāds dēļ tā nomirst, tā nav jūsu problēma, dzīvojiet savu dzīvi tā, kā jūs to uzskatāt par pareizi. man, godīgi sakot, ir konkrēti pie kājas, ko jūs stumjat rīklēs (ēdat). veģetārietis vai gaļēdājs, man, piemēram, ir svarīgāk, lai labs cilvēks. es drīzāk nosaukšu cilvēku par slimu tāpēc, ka viņš dauza galvu pret asfaltu, nevis tāpēc, ka man negaršo vai nav pieņemams tas, ko viņš ēd.