slit
|
01.07.2010. - 09:49:26
Labi, ja jau offtopic, lai iet (uldin, piedod - vari deaktivizēt, ja vēlies).
Pirmkārt, personīgi man šī ir vieta, kur var reizēm paļerkstēt ar lērumu līdzīgu cilvēku. Nekur citur Latvijā reālajā dzīvē šādas iespējas nav. Nu varbūt vienīgi ja iet uz Mozaīkas biroju un tur iedraudzējas ar viņu darbiniekiem, tad ir iespējams parunāties arī reālajā dzīvē.. es nezinu. Bet citādi - kur gan vēl ir iespējams apmainīties ar viedokļiem ar tādu lērumu LGBT cilvēkiem vienlaicīgi?
Otrkārt, nezinu, vai kazis to sexa kritizēšanu attiecināja arī uz mani vai citiem, nu bet par sevi atbildu (reiz nu es šeit esmu viens no lielākajiem "sprediķotājiem") - nevienā vietā es nekritizēju tos, kam patīk sekss. Un patiesībā es tā pat patiešām nedomāju, nu katram savs. Kādam patīk katru dienu ar kādu paseksot, kādam patīk nepārtraukti atrasties romantisku attiecību meklējumos, kādam - ļerkstēt diskusijās. Nu un? Neapgalvoju, ka viens variants ir īpaši labāks par citiem.
Treškārt, pakomentējot tos pārmetumus par distancēšanos no iepazīšanās utt - man iepazīšanos tāpat pietiek reālajā dzīvē, paldies. Neinteresē mani 60gadīgu skandināvu uzmanības apliecinājumi vai pāraugušu tīņu atsūtītie "cau" vai, labākajā gadījumā, "cau iepazistamies". Paldies par kūkām. Ja nu kazis manā virzienā raidīja pārmetumus, ka es tikai svētuļoju onlainā, bet reāli rauju kulakā - tā vispār ir mana un tikai mana darīšana, taču par savu seksuālo dzīvi man nav iemesla kaunēties vai sūdzēties, paldies par interesi.
Ceturtkārt... ievēroju, vairākiem šeit patīk ar pirkstu rādīt "nu ko jūs te izliekaties par svētiem, gan jau esat tādi un šitādi". Negribās gan lietot bērnišķīgo argumentu "a tu pats kāds?", bet tomēr nāksies - ne ar ko šī attieksme "holier than thou" nav labāka. Nu, pieņemsim, ir cilvēki, kuri uzskata, ka būvēt iepazīšanās caur gultu ir slikti (ne es, es iepriekš vairāk konstatēju faktu nevis izteicu viedokli). Bet tāds ir viņu viedoklis! Vai arī ir cilvēki, kam patīk palaikam parunāt diskusijās (šoreiz gan es esmu viens no tādiem). Nu un? Kāpēc daži šeit iedomājas, ka tāds viedoklis ir absolūti nepareizs, bet pretējais viedoklis - ka drā... ties pa labi un krieisi ir super - ka tas ir pilnīgi pareizs? Vai arī - kāpēc daži iedomājas, ka aizpildīt šeit diskusijas ir kaut kas nosodāms, bet laiku pa laikam ierasties un pakritizēt citus - tas gan ir kaut kas svēts un pareizs? Joprojām tā pati vecā loģika - daži ir svētāki par citiem. Tikai šoreiz svēto kārtā, protams, tiekat iecelti jūs, tāpēc šoreiz tas ir pareizi un slavējami.
Vsjo. Tvaiku esu nolaidis, visiem jauku dienu.