oomny
|
21.01.2010. - 03:37:58
o jā, "hitlers par skaipu" ir izcils gabaliņš, lai arī tā nav nekāda reklāma. nu labi, to var uzskatīt par sava veida sociālo reklāmu.
ir vērts aizdomāties par to, kādā mērā kaimiņzemē tiek kontrolēts privātums - lūk, iemesls, kāpēc iecere aizliegt skaipu radusies:
"(..) по мнению лидеров рынка сотовой связи, интернет-телефония должна контролироваться государством, поэтому если Skype не присоединится к СОРМ (система прослушивания телефонных переговоров), то на территории России компанию необходимо запретить."
beigu beigās gan tas viss kaut kā noklusa.
piedauzīgs reklāmas rullītis no geju radītā un gejiem adresētā D&G zīmola - nekas pārsteidzošs.
runājot par lupatām, ok es nefanoju par diesel, es vispār ne par vienu modes zīmolu nefanoju un negribu te kaut ko reklamēt, bet diesel jaunā be stupid kampaņa man šķiet neapstrīdami asprātīga:
http://www.youtube.com/watch?v=...Y4h8uOUConE par to, kā gudrajiem ir smadzenes, bet dumjajiem drosme; gudrie kritizē, bet dumjie rada; gudrajiem ir plāni, bet dumjajiem ir pieredze - nu un tādā garā.
tur kaut kas ir.