jurcix
|
11.03.2009. - 21:40:16
Dazas ninases- citadakie citadi gerbjas, vini gan maldigi uzskata ka vienmer gerbjas gaumigi, bet nebut apgerbtam treninbikses vel nenozime gaumigi.Citadie izcelas ari vizuali. biezhi vien tas ir rupes par arieni. Tas ko mes ar sajusmu biezhi uztveram par gaumi, sakoptibu un rupes par savu arieni ,biezhi vien ir maska, aiz kuras slepjas tuksa dvesele. ne vienmer, bet gadaas. Citadie censas uzturet sevi formaa. Sportu gan vairuma vini ienist, jo tas ir brutalu tevinju zinjaa, tapec vini ed apdomigi. Nu tad sie savus apdomigas esanas rezultatus megina demonstret publiski ar krekliem kas ir 5 izmerus par mazu, vai biksem ,kas vai nu nemtas no sieviesu vai bernu nodalas. Ak jaa un vienmer viniem ir daudz draugu, vismaz lidz tusesanas limenim. Jo kur sakas atbildibas linija, tur ir kaa ar nazi nogriezts. Ak ,kaut es malditos. Tulit uzmetisies kada komentetaja, chiganiete proletariete,kas redz stradajot, un neesot metama par vienu karti ar stereotipiem. Man neinteresee ,ka tu pazisti kadu,kas neatbilst tam ko seit rakstiju, jo es pazistu 100,kas atbilst. ausaa statistika.( aj,laikam ne parak glaimojosi sanaca)