bardakkkudaa
|
11.03.2009. - 12:11:49
Ar dzīvi esmu apmierināts, noteikti daudz apmierinātāks nekā biju agrāk, zini kā, so jēdzienu kā laime un prieks nevar izmērīt, bet ir ok.
Kompleksains - man nav pilnīgī nekādu kompleksu attiecībā uz geju kultūru vai geju klubiem - izsaku savu viedokli par to - geju klubs ir vieta, kur piedzerties, izrādīties vīrietim, nopīpēties, censties pievērst sev uzmanību. Morālei nav pilnīgī nekāda sakara ar to, ko cilvēks vēlas sasniegt savā dzīvē un viņa mērķi, cilvēki ar zemu morāli biezhi sasniedz augstus mērķus arī un dziez vai tu vari vispār salīdzināt hetero un homoseksuļu cilvēku un kurš vairāk sasniedz, ja tu neesi ievērojis, tad heteroseksuāli cilvēki sasniedz’ļoti augstus mērķus un vinjiem ir arī ģimenes, ja Tev ir nepieciešami piemēri, varu nosaukt. Heteroseksuālu cilvēku galvenais mērķis ir dzīvot pilnvēr’tīgu dzīvi jau pirmkārt, kā jau visiem cilvēkiem, ne ju radīt bērnus, ziniz hetero nepiedzimst uzreiz ar domu radīt pēcnācējus, tas jau ir absurds.
Un Diez vai tas parāda Tevi no kādas labās puses mani personiski cenšoties aizskart. Varbūt tā neapmierinātība tadir nevis man, bet Tev? Uz so jautājumu vari natbildēt, tas ir retorisks.
Normāls - praktiski nestrādā, katrs cilvēks ir īpašs, ja neskatās virspusēji. Virspusēji skatoties - rodas virspusējs iespaids, ka tikai āriene ir būtiska.