dianasw
|
21.07.2008. - 05:24:40
diivaina diskusija...
Peec manas pieredzes, tie skaistulji vienmeer izraadaas pilniigaakie tizlenji un idioti, jo vinjiem ir sakaapis galvaa. Reti, kad ir sanaacis tikties ar cilveeku, kas patieshaam ir izskatiigs / ga un sakariigs peec buutiibas.
Simpaatisks cilveeks un skaists cilveeks ir divas dazhaadas lietas.
ja diskusijas autors saskata probleemu sexuaalu piedaavaajumu iztruukumaa, tad tas ir tragjiski, jo gejiem sex ne vienmeer asocieejas ar runaashanu un tad nu - skaists un negliits ir neliela probleema. Tad patieshaam ir jaakjeras klaat svarcelshanai, matu skuushanai, staajai un paarlieciibai.
ja autors, tomeer, jautaa par attieciibaam un personisko saskarsmi, tad fakts ir nenoliedzams, ka, ja cilveekam ir apburosha personiiba, laba humora izjuuta, patiikami smiekli, sirdi kjerosh smaids, tad nekaadu smuko gjiimi nevajag.
personiiba un cilveeka klaatbuutne telpaa ir daudz pievilciigaaka kaa smuka manekena siluets pie baara.
Cik reizhu man ir naacies atziist, ka es skatos un kaadu smukuli, bet izveelos sarunaaties un pavadiit laiku ar kaadu negliiteni, taapeec, ka man shis cilveeks shkiet pievilciigaaks, simpaatiskaaks un interesantaaks.
ne visi ir Bredi Piti, kur smadzenes ir tikpat attisiitas kaa izskats. Vinjsh vispaar ir, cepuri nost, cilveeks... ar plashu, miiloshu un gaadiigu sirdi... bet taadi varbuut ir tikai 1 no miljona.