angelius
|
25.10.2010. - 21:20:31
man ir bijusi saskarsme gan ar itāļiem,gan francūžiem,gan vāciešiem,u.c tautu pārstāvjiem..arī citu valstu krievvalodīgajiem.. Bet neviens kautkā man nebija pieprasījis,lai es runātu tajā valodā,kura viņiem dzimtā.. Un neviens arī nebija neapmierināts,ka runāju angliski.
Vienīgās problēmas ir bijušas ar Latvijas krieviem..Kuri mak tikai krieviski,latviski nedaudz saprot,angliski vispār neko..Un sašutuši,kapec ar viņiem nerunāju krieviski.(tas nenozīmē,ka es nesaprotu krieviski. Saprotu, bet runāt nepadodas..)
Man jau tas tomēr nešķiet loģiski,aizbraucot uz kādu valsti, pieprasīt,lai ar viņu sarunajas tieši tajā valodā.. Tad jau es arī aizbraukšu uz Italiju un pieprasīšu,lai ar mani sarunajas tikai latviski! Ak,nerunāsit?Tad jūs esat stulbi!
P.s. tiem cilvēkiem,kuriem nu tik ĻOTI nepatīk Latvija- ko gan šeit dara? Robežas tak ir vaļa, brauc uz kuru valsti vien velas.. visu citur tak ir ideāli.. :)
P.s.s. neskatīties un garumzīmju iztrūkumu. nav man Tildes Birojs vairs,pie kura tik ļoti esmu pieradis..