oomny
|
17.06.2012. - 03:29:14
Eh, geji, kuri nevar paciest "manierīgus" (WTF) gejus, vienkārši ienīst paši sevi. rudzi, zaķīt, nu gan tu muldies. varbūt dažiem tā ir (mums tepat portālā ir viens labi zināms eksemplārs, hi hi hi), bet tā nav likumsakarība, ne-ē.
ak jā, precizēšu - es nevis nevaru ciest manierīgos, vienkārši romantiskā plāksnē viņi nav manas tējas krūze.
piekrītu, kā vārds manierīgums nav sevišķi kruts, bet tas vārds ir iegājies, daudziem ir saprotams, un es nespēju iedomāties nevienu citu vārdu, kā latviski dēvēt to campiness, kāds tas ir novērojams šejienes scēnā.
kvalitatīvu UN nezīmolotu veikalu nav kā sugas, simtu procentu uzcenojums ir visām rūpnieciski ražotām drēbēm - vai tas būtu armani, vai tas būtu abibas centrāltirgū. vispār uzcenojums ir tāds slikts vārds - "cenas daļa, ko veido mazumtirdzniecība" vai tamlīdzīgi, tas ir tas kā to nosaukt bez lamāšanās. jā, ir outlet veikali (ai mīn, riktīgie outlet veikali, nevis tādi, kā viens otrs mūsu miestā, kas nekrietni valkā šo vārdu), kur tu mantu dabū par pusi no mazumtirdzniecības cenas vai lētāk.
ziya, neņemos spriest, kas ir sliktākā. neviena nav slikta, daba mīl dažādību. var runāt par to, kas ir "slikta", "smieklīga" vai "garām" tikai no labas gaumes vai kaut kādu citu kritēriju pozīcijām, līdzīgi kā par "sliktu" dizainu, "sliktu" politiku vai "sliktu" futbolu.
un lūk, tie manierīgie, nu man viņi šķiet komiski un tā, un uzkačāts mačisms arī, bet tam cilvēkam pašam tā ir ērti un labi un pareizi, un tāds viņš ir foršs un adekvāts tiem, ar ko viņš draudzējas/guļ/tusē.
par bisex puikiem piekrītu. tie bi, ar kuriem man ir bijusi darīšana, visi ir bijuši džeki kā džeki, neesmu sastapis nevienu biseksuāli, kurš būtu manierīga pidovka. par bisex meitenēm nezinu, nav gadījies baigi daudzas sastapt.