marits
|
21.09.2008. - 17:05:38
mirklīti!
par kādu popularitāti te tika runāts? par to, ka, ieejot golden bārā, attiecīgā persona vai personas sajutīsies kā megazvaigznes? o, jā. es esmu populārs - līdz tai vietai, kur sniedzas attiecīgā bāra durvis. ja iet runa par vēlmi izrādīties, tad visai pašsaprotami, ka mazais cilvēkbērns sāks ķert kreņki un bīdīs sev nevēlamās personas melnajā sarakstā. ar to, Jums vērtētāji, ir jārēķinās un, domāju, ka tas nav jāuztver personiski. lai jau! galu galā - pastāv iespēja nebalsot. elementāri, vai ne?
tomēr kopumā ņemot, šķiet, ne pašiem vērtētājiem (it īpašie tiem, kuri vienkārši iegāž - teiksim tā - sava prieka pēc), ne arī tiem, kuri ļauj sevi vērtēt, nav kaut kas īsti kārtībā ar domājamo aparātu.
tā pati vērtēšanas skala ir absurda un vēl pajautāt, kāpēc es tiku aplaimots tikai ar 7, ir vispār ārpus katras kritikas. cik zemu var krist!
man personīgi neinteresē (vārda tiešā nozīmē, kurš šeit ir populārs un, kurš ne. vai žanis, vai matilde.. man tas ir kā pīlei ūdens. nospļauties. ar tādām bērnu spēlēm neaizraujos un neaizraušos, jo man tā vērtēšanas skala, attiecībā uz cilvēku, ir krietni, krietni savādāka, kura neaprobežojas vien ar 1 vai tiem pašiem 10