kaadskautkur
|
10.09.2017. - 20:31:01
Mjā, bēdīga situācija - no vienas puses, homo džekam smadzenēs noteikti ir lielāka deva sievišķības, tāpēc dažam labam tā sāk ietekmēt arī ārējo imidžu, bet tai pat laikā tieksme paliek "vīrišķīga".
Man atkal ir tā, ka no dzimšanas ir mazliet tizls augums veselības dēļ un neko tur nevaru izdarīt; un tas arī krietni samazina izredzes uz attiecībām, vienalga, homo vai hetero. Arī pēc uzvedības neesmu tik vīrišķīgs kā pašam gribētos - nervus, emocijas un ķermeņa valodu ir mežonīgi grūti apzināti kontrolēt. Bet imidžā gan mani atgrūž sievišķīgas lietas; nepatīk pat lietas, kas mūsdienās jau ir uz homo/hetero robežas - visādi pīrsingi un gredzeni un ķēdes.
Ja tas būtu manā varā, tad es būtu liels, bārdains lācis un dzīvotu kādā laika periodā un vidē, kur visi ir mazliet pārspīlēti solīdi ģērbušies un savus kailumus pēc iespējas slēpj, jo tā noslēpuma sajūta ir tas, kas mani piesaista, un štrunts par to, vai apakšā ir muskuļi vai tauki
Bet nu es neesmu īsts homo, vairāk kaut kāds mikslis ar homoromantiski fetišistisku asex.