pia
|
08.01.2012. - 03:15:30
Man buus tikai balozi un sporta ritenis, brauksaasu apkaart jebsu vizinaasos un rolleris rii buus, nekaads Ugunsgreeks(to briesmu es neskatos), jo no taa ka darbiiba vien ir viesniicas sienaas man nelaba duusa paliek.
ps:Runaajot par veciem vientuljiem gejiem taisni biju meenesi atpakalj uz lgbt kinodienaam Ksunii un tur taada filma "Zoo stacijas zeeni"-vaacu dokumentaalais kino par konkreeti Berliines staciju, kur visi saak savu "karjeru" kaa peerkamie puikas no gadiem 10 aptuveni un tad, kad jau vairs tas vaigs nav tik beerniskiigs, tad tie suteneri vinjus atstaaj liktenja varaa.Peerk visaadi veci perversi tipinji vinjus-nelaba duusa man no taa visa, kaa buutu apeedusi burcinju oliivju-kuras man dikti negarso.
Otraa sizeta liinija par jaunekljiem(kuriem katram savs uzcenojums, atkariibaa no vizuaalaa aspekta)luuk tad bija sajuuta ka buutu paeedusi vaariitus burkaanus-kuri arii man negarso.Speciaals klubs, taads tendeetais nevis vnk gay klubs, bet gay bordelis, kaut kaads undergrounds vissiistaakais, atkal veci tipinji citi pat patrulee pirms kluba atveersanas, seez un siekalojas un tad vinji nopeerk tos jaunekljus uz stundu vai kaa tur.Lai dievs atpestii..nemu arii kakus pie sevis, sitaadu pretiigu vecuma marazmu.