canyon
|
26.09.2014. - 12:27:05
pārītis no tiem knapi 10, kuri bija atnākuši, ik pa laikam pabārstīja arī kādu tīri saprātīgu vārdu
Diemžēl diskusijas transkripcijas nav, tādēļ varbūt kļūdīšos savā turpmākajā tekstā un jau iepriekš atvainojos, ja tā. Taču, ņemot vērā Latvijas reālijas un entās LGBT diskusijas uz kurām esmu bijis, un plus vēl skapī publicētos jautājumus/atbildes partijām, varu teikt vienu - jau gadiem ilgi mums ir politiķi, kas (burtiski) ’’ik pa laikam pabārsta tīri saprātīgu vārdu.’’ Vai tiešām LGBT nesaprot, ka politiķa galvenais ierocis ir runāšana, un runāt viņi pieprot? Tādēļ jau es atstāju te savu pirmo komentāru, naivā cerībā, ka kāds varbūt pajautās to, ko pats nevaru pajautāt. T.i. - ko reāli partijas ir izdarījušas, un ko grasās darīt nākamajos 4 gados. Politiķiem ir jājautā, ko viņi praktiski grasās darīt, nevis kam viņi teorētiski piekrīt un kādi ir viņu ideāli. Jautājumiem par to, vai ’’jūs piekrītat, ka partnerattiecības ir vajadzīgas’’ ir nulles vērtība, jo pat ja atbilde būs ’’jā’’ tas nenozīmē, ka kāds ir apsolījis kaut nākamajos 50 gados paspert kaut sīkāko solīti, lai jums tās iedotu. Un kā mēs zinām, no politiķa solījuma līdz rīcībai ir tāds pats bezdibenis, kāds vispirms ir no tukšas pamuldēšanas līdz solījumam. Bet šo, tā vismaz no malas izskatās, LGBT nesaprot. Visi tiek guldīti uz lauriem par to, ka tikai pamuld un pasaka ’’es jūs neienīstu, balsojiet par mani!’’ Cik esmu bijis šādās diskusijās, cik esmu skatījies video internetā, cik esmu lasījis dažādus jautājumus/atbildes - Latvijā politiķim nekad nejautā, ko viņš LGBT labā ir izdarījis un ko grasās darīt, un vēl jo mazāk uzstāda prasības. Katrreiz ir tik vien kā
vai mēs jums patīkam, vai uzskatāt ka mums ar kaut ko vajadzētu iešķiebt, vai mēs jūsuprāt esam cilvēki? Šim ir kardināli jāmainās, ja jūs gribat reālas izmaiņas valstī, nevis katru četrgadi priecāties, ka kāds politiķis atkal ir
pabārstījis tīri saprātīgu vārdu.
Kā man patīk tas, ka diskutē cilvēki, kas neapmeklēja šo pasākumu
Vai ne, kā tie idioti atļāvās nesperties uz Rīgu no Liepājas, Lielbritānijas un citām pasaules malām?! Neesi nu tik aprobežots/a.