zoie
|
01.08.2014. - 16:01:29
Izceļ vienu transpersonu-reāli!Nu ir gan Amerika atklāta!
p.s: Runājot par visu pārējo, tāda koptība tiešām prasa brangus līdzekļus, ir kaut kas ko cilvēks var darīt pats no sevis(tas nu tā saistīts ar svara lietām), bet arī tas nemaz nav tā kā par "divi pirksti pārspļaut", ja nu nav no dabas diez ko uz to tievumu.
Bet nu, lai vai ko nevienu no trans princesēm(arī kādu sakarīgāku)neņemtu par piemēru, lai tur līdzinātos, jo pirmkārt katram ir kaut kāda sava izpratne kā izskatīties(arī ja runa par sakoptību)un izpratnē ierasti sievišķīgi, liekas nu boring as hell(uzvelk savu garo, īso lindraciņu), pat nevar atcerēties sejas(visas kā copy paste).Tas gan par trans princesēm, gan par sievietēm kā tādam(īstajā dzimumā).
Man kaut kā liekas, ka sievišķība var nebūt tik šabloniska vienmēr, cik nu tā tiek pasniegta, ka caurmērā tā ir tikai tāda.
p.s: Teiksim tagad modē laikam ir, tie garie svārki(tādi spilgtās krāsās)tad nu uzkombinē to piežmiegto maiku un tā ir ļoti daudzām.Ļoti garlaicīgi(un man neskauž).Es Rīgā pavēroju tā citreiz sievietes, meitenes un ir jau arī forši(tādas ādas jakas)kaut kāds grunge stils un tā kaut kāds savs imidžs(nu jā patīk, ko tur slēpt patīk).Un neteikšu ka tur plūst mazāk sievišķīgās enerģijas, kā no tajām copy paste