janisl202
|
25.05.2013. - 02:10:56
Nevaru gan teikt, ka tā orientācija būtu kaut kas pie kā būtu jānonāk, puiši mani interesēja jau kopš sākumskolas laikiem, tiesa tad es savu interesi nesapratu, jo mēdzu iztēloties viņus kailus, bet pašam tas likās savādi (tajā laikā arī nezināju kā top bērni, līdz ar to - tas bija ļoti savādi, ka interese izpaudās, nesapratu kādēļ mani tā kailā miesa interesē) 16 gados sanāca iemīlēties puisī, es gan sev to definēju kā tuvu draudzību, galu galā nebija neviena man zināma piemēra, ka kāds puisis mīlētu puisi, līdz ar to - arī pats neaizdomājos, ka tā varētu būt... Tiesa beigās sapratu, ka nevaru bez viņa, ka manas jūtas ir stipri pārsniegušas jebkādu draudzību... Es izvēlējos viņu atstāt, kaut pats būtu gatavs būt kopā ar viņu, lai kas nenotiktu, es nespēju viņam prasīt nest tādu pašu upuri dēļ manis... līdz ar to - īsti tā arī nezinu, vai kas varēja tur sanākt vai nē... bet jā - tas bija neticami sāpīgi, tolaik likās, ka visa atlikusī dzīve būs tukša, ka neviens nevarēs būt tāds kā viņš... un savā ziņā tā bija taisnība - neviena mīlestība nav tāda pati kā kāda reiz bijusī, tās visas ir unikālas. Pats sev orientāciju gan atzinu tikai 22 gados, līdz tam interese bija - bet nedefinēju sev, vairījos no domām par to jautājumu. Faktiski grūdiens tam bija viens draugs, kas izrādījās homoseksuāls, kad viņam izjuka attiecības, bija tuvu pašnāvībai - es biju pie viņa un raudzīju, lai nesadara muļķības un es tad redzēju, ka var puisis mīlēt puisi, ka es neesmu tāds vienīgais, viņa emocijas bija tik spēcīgas, kādas nekad nebiju redzējis nevienam citam, atklāju, ka varbūt arī man ir cerība uz mīlestību un tuvību... Tad es iedrošinājos sākt pats kādu meklēt, sākumā gan baidījos vai kāds ko neatklāj par manu orientāciju, bet beigās secināju, kas sabiedrība ir akla un patiesībā neko viņi neredz, kad izlēmu vairāk neslēpties - visi bija pārsteigti, kaut manuprāt tas nebija tik nemanāmi, kaut vai galotņu jaukšana, runājot par manām "meitenēm" un apstāklis, ka ne ar vienu īstu meiteni, nekad dzīvē neesmu staigājis uz randiņiem.