nightshadow
|
25.11.2009. - 00:31:04
Diena šodien, kā jau pēdējā laikā ierasts, skaisti pelēka! Darbā slaistīšanās blakus cilvēkam, kurš dara manu darbu.. :) ... bet stāsts ne par to!
Tātad - "kūkoju" šodien ne pie pedāļiem, šo to runāju ar kolēģi un nelielas garlaicības mākts, šad-tad pametu acis, kas notiek kuzavā! ... un, ko domā: sēž viens jaunietis un pārmaiņas pēc nevis stulbi blenž telefonā vai, kur tur vēl, bet lasa! ... un lasa "Mazo Princi"! It kā jau pats fakts nav nekas īpašs, bet padomāju... (šeit laikam riskēju būt negejisks gejs) - ... šo grāmatu nekad neesmu lasījis un, ja godīgi, tā nekad manī nav raisījusi interesi! Protams, virtuālajā vidē ir pieejami visvisādīgie "izgriezumu" un arī pilnas šī garadarba versijas, tāpēc ar zinu par ko ir runa! ..un cik saprotu, daudziem tā ir bez-maz-vai bībeles vietā.. Hmmm! Nez! Bet, lai jau!
Vienīgā pilnā saskarsme ar "Mazo Princi" bija bērnudārza laikos, kad, kā atceros, pa TV rādīja, šķiet, vēl toreizējā LPSR taisītu multfimu (varbūt kļudos) - cik atceros, vienīgā doma bija: noteikti ir dikti vientuļi dzīvot vienam uz veselas planētas - bija man nedaudz žēl to zēnu multenē!
Pametu acis arī Gūuglē! - visvisādīgā informācija, daudz rakstu! Zīmīgi, ja kāds izmanto ko no šī darba, tad tekstu par pieradināšanu! ..nu to: ja tu pieradināsi, tad būsi atbildīgs, tā kaut kā! - nez?! - tas ir kaut kāds sevis žēlošanas veids?! Tas palīdz?! Labi, lai jau nu būtu, ja kādam tas palīdz, man nav žēl! :)
"Kūkodams" padomāju, man tuvākās grāmatas: Dante "Dievišķā komēdija" un V. Igo "Cilvēkas, kas smejas"
Datums: 11.11.2009. - 17:19:25
Lasīts (reizes): 45
Komentāri: 2
Nu jā-var jau būt,ka 45 lasītāji =neviens :D :D :D
Tas tā-piemēram :D