Логин
Пароль

svarīga tēma.


snauzha | 17.02.2015. - 17:02:40 | Дискуссия прочитана 3940 раз

Labs vakars! 
Kāds no tautiešiem dosies uz "Erotu 2015"? (Apstulbu pie gada rakstīšanas, johaidī kā novecojam..) Katrā ziņā nevienu neaicinu uz randevū, vai ar nolūku nostalkot u.tml. 
Pagājušo gadu saniķojos uz draugiem un neapmeklēju pasākumu..Šogad niķi nenāk, prātoju iet vai neiet..Ak, šie mūžīgi nogurdinoši domājošie jautājumi prāta dzīlēs. .   Noteikti izlemšu piektdienas vakarā. 

Un Jūs? 


P.s - kāpēc, kad es cepju karbonādi, tā sanāk milzīga kā pankūka un bieza kā 2 vidusmēra karbonādes kopā? Nu kāpēc tā notiek katru reizi.(?!) (Izmisums)
P.s2 - aizliegts rakstīt ziņas ar LIELAJIEM burtiem.
Ответы (24)
12
8523 | 17.02.2015. - 17:13:53

1. Nē - dodu priekšroku striptīzam privāti un intīmpreču iegādei mierīgākā vietā par gadatirgu.
2. "cepu", nevis "cepju".
3. Mēdz teikt, ka jo lielāka karbonāde, jo labāks restorāns, so you’ve got that going. Bet plānuma noslēpums slēpjas kārtīgā izklapēšanā ar gaļas āmuriņu pirms cepšanas.
snauzha | 17.02.2015. - 17:22:46

Cepju..traips.kauna traips. 
Tagad pirms miega skaitīšu "cepu, cepu kukulīti. ."-katru vakaru. 
Es jau klapēju..reiz pat dēlīti pārklapēju uz pusēm.  :/  Nebūt man prõõ.
8523 | 17.02.2015. - 17:31:30

Nu tad viss, kas tev atliek, ir neizklapētu gabalu preventīvos nolūkos sagriezt mazāku un plakaniski pārgriezt uz pusēm, tad pēc klapēšanas viss būs, kā vajag.
fallen | 17.02.2015. - 17:33:50

varu aizsist mikrotomu un Tavas karbonādes bus ultraplānas. Dodu 0.5 mikrometru garantiju.
Kas attiecas uz Erotu... ir būts, vairāk negribu.
snauzha | 17.02.2015. - 17:46:05

Tas būtu jauki, bet es ar aizlienētām lietām ne pārāk labi protu apieties vienmēr gadās kāda ķibele. Bet ideja laba. Nesīšu savu karbonādes gaļas gabalu pie Tevis.     Tad tālāk uz klapēšanu. .un kamēr gotovs! 



Domāju, ka pēc pasākuma arī teikšu "ir būts, vairāk negribu"  Nojauta tāda.
fallen | 17.02.2015. - 17:53:25

nekas šai dzīvē par velti nenotiek. Gatavojies maksāt karbonādēs. 😃
Pliekans un bezgaršīgs tas pasākums.
joziks | 17.02.2015. - 18:06:13

Vajag iesainojamo pārtikas plēvi uzklāt uz tā gaļas gabala un tad klapēt.
indigapuke | 17.02.2015. - 18:09:28

snauzha, ej, ej. Nenožēlosi Daudz skaistu meiteņu, garu kāju un skropstu īpašnieces Tvirtiem un apaļiem dupsīšiem, ir kur acis pamielot Tas tā humoram.
snauzha | 17.02.2015. - 18:29:11

Plēve atrisinās-ko? Man likās, ka to liek, lai kaut kas nelidinās acīs, matos, pa sienu..
Nu c’mon..Es tak to gaļas šķēlīti izklapēju tā plāni..pēc pannas apmeklējuma sanāk..picas biezumā

Indigapuke: Man nedabīgi "skaistas" kaut kā..Ne visai saista..Gaumes lieta.Bet jāiet intereses pēc. Varbūt acis (un ne tikai acis) kādu nomielos..
leksa | 17.02.2015. - 18:46:37

Šodien divas dalībnieces redzēju dzīvajā, tagad nesaprotu iet vai nē
rentgenaparaats | 17.02.2015. - 18:56:25

Kuraa datumaa kur ir? slinkums guugleet. Varbuut aizchaapot kaadu paraustiit aiz bizeem.
rentgenaparaats | 17.02.2015. - 18:58:08

P.s. karbonaadei pirms liec uz pannas piekorigjee formu.
snauzha | 17.02.2015. - 19:07:31

20. un 21 . datumā. 

Aaaa... man vajag īpašās karbonādes formiņas. Tik vien tā bēda.
indigapuke | 17.02.2015. - 19:07:41

20 un 21. Šīs brīvdienas.
P.s. karbonādēm ir jābūt lielām, tā tagad būs jāiet uz veikalu, sakārdinājāt. Vienā diskusijā par sardelītēm, citā par karbonādēm... Vegāni laikam šo lasot būtu sajukuši.
rentgenaparaats | 17.02.2015. - 19:10:43

Vegaaniem cepti dubliishi un siena kushkjis, veelams peedeejaa gaajuma. Daudz miteraalu un vinamiinu sastaavaa.
rentgenaparaats | 17.02.2015. - 19:11:22

Visu dienu? 2 sutkas no vietas? 21.liidz cikiem? labi laikam jaaieguuglee.
joziks | 17.02.2015. - 19:39:36

Snauzha, ar plēvi var vieglāk un ātrāk izklapēt.
vergslesbietem | 17.02.2015. - 22:48:43

kā literāri pateikt-totāla huiņa?
8523 | 18.02.2015. - 08:54:38

"Pasaki to ar Raffaello"
rota | 19.02.2015. - 19:09:27

8523 -
12
© Gay.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Контакты  |   Реклама  |   Правила пользования  |  Политика конфиденциальности  |  

Мы использоваем cookies. Продолжая просматривать сайт, вы даете согласие на использование cookies.