Lietotājs
Parole

Dzērienu tops


rebeka-tina | 18.10.2008. - 21:41:04 | Diskusija lasīta 10383 reizes

alkoholiskie, bezalkoholiskie kokteiļi. Tīri dzērieni, skrūves, samagons... :), nu kā ir? Ko dzeram? Kas garšo? Kā- labāk garšo?

Mīļākie bāri pasēdēšanai, iedzeršanai un jā... Bārmeņi? Bārmenes? Kādas ir Tavas iedzeršanas, padzeršanas un pārdzeršanās tradīcijas? Rituāls? Kults?

Ķeram vilni pa tēmu un spamojam uz velna paraušanu! :D
Atbildes (81)
arturo40 | 18.10.2008. - 22:54:08

Sadzeršos stundas laikā kā cilvēks, noskaidrošu, un tad uzrakstīšu.:)
arturo40 | 19.10.2008. - 00:24:10

Tīrs viskijs, kamēr nešķebina.
v-i-n-j-a | 19.10.2008. - 00:26:33

"Bitīt matos" nr1!
Tradīcija,dzer kamēr krīt!
Galvenais otrā rītā neko neatcerēties!


cilvekbernsx | 19.10.2008. - 01:29:14

Visu ko var just!
Nepatīk kautkādas limonādes!
arvo | 19.10.2008. - 09:07:55

Noteikti un viennozīmīgi gāzētais kokteilis MARGARITA ar tekilu
kuhtene | 19.10.2008. - 10:52:45

cieņā ir sausie sarkanvīni, bet tiešām SAUSIE. bet dzeru arī viskiju, brendiju, balzāmu un citas lietas. šņabis negaršo un to nedzeru.
ginoro | 19.10.2008. - 10:56:49

Nu kas !?! Kas var būt labāks par Bacardi Mojito http://www.bacardimojito.com/home/d...efault.aspx

Iesaku http://www.fontainepalace.lv/ un Rīgā Mi6 Kalēju ielā 52

Labi bāri un pasēdēšanas vietas ir Londonā un Amsterdamā bet tas jau ir cits stāsts.   



ginoro | 19.10.2008. - 11:02:07

Cilvēks labi aprakstījis Baltkrievu balzamu. Nobaudīju pats un iesaku arī jums,jo sevišķi tagad rudenī.

“Tā sastāvā ietilpst medus, 20 aromātisku un ārstniecisku augu un augļu novārījumi un uzlējumi. Pateicoties tādam komponentu komplektam, dzēriens tonizē, stiprina un paaugstina organisma imunoloģisku reaktivitāti.” Citāts no http://www.interfax.by/business/natsi...htal/balzam
Alerģija? Fuck off! Klepus? Get lost! Vārdu sakot, esmu atklājis vienreizēju dzērienu mūsu veikalu plauktos un, ja man to piedāvātu reklamēt, es piekristu kaut vai tikai par vienu pudelīti šīs burvju dziras. To, ka minēto kaišu simptomi tiks neitralizēti, solīt nevaru, bet jums vismaz būs labi. Katrā ziņā, ja veselības stāvoklis paliks nemainīgs, jūs varēsiet vainot tajā balzama ražotājus par to melīgiem reklāmas trikiem un atbrīvosiet sevi no atbildības.

Šim tumšajam nektāram es uzdūros nejauši, kādā lietainā dienā, ieklīdis bodē ar pēdējām metāla ripiņām saujā. Pārskatījis tās, es sāku meklēt attiecīgu dzērienu, lai ātri un efektīvi novērstu zoba īdēšanu, kas bija nevietā un neļāva mierīgi baudīt brīvo dienu. Alus nederēja, vajadzēja kaut ko smagnēju, bet degvīns likās par smagu. Turklāt nebija lādzīgas uzkodas. Apstākļu sakritība nodiktēja man atbildi, kad ieraudzīju nedaudz padomiski noformētu putekļainu tilpni ar viņu.

Ak, šis neaizmirstamais mirklis! Mūsu, alkoholiķu, dzīvēs mēdz iestāties tādi brīži, kad jau no paša rīta vēlme ieliet sev rīklē mierinājumu kļūst nepanesama un nenovēršama, fatāla. Turklāt, ja izdodas atrast kādu ieganstu, ir pavisam mierīgs prāts. Tā bija arī toreiz. Es ielēju glāzē šo sabiezināto šķidrumu, paostīju, gluži kā vīna degustācijā pieņemts, un noriju. Un, ticiet vai ne, pēc pusminūtes, bet, iespējams, pat nedaudz agrāk, es biju tikpat tāls no zoba īdēšanas un lietainās ikdienas kā tagad no Baikāla ezera. Garša atgādināja zāles, pretklepus sīrupu, vecmāmiņas uzlējumu. Atšķirībā no vietējā bazama, tas ir viegls kā kotkteilis, piedevām nav tik salds kā brāļu igauņu saldais liķieris. Vērā ņemama ir arī cena - 4, 79, šķiet, par puslitru laimes. Jā, un es lieliski pavadīju to dienu, taupīdams pudeles saturu, pazīstot savas negausības apmērus. Jādomā, mani todien pats Liktenis atveda aiz rokas uz veikalu, sniedzot neaizmirstamu dāvanu, par ko esmu tam ļoti pateicīgs.

Jā, un vēl es pamanīju, ka tas vienmēr iedarbojas uz mani visnotaļ īpatnējā veidā. Pārsvarā stiprie alkoholiskie dzērieni ar augstu cukura līmeni manāmi pazemina fizisko pašsajūtu, sevišķi no rītiem, bet šis ir izņēmums. Nedz galvassāpju, nedz vemšanas impulsu, varbūt vienīgi niecīga trīce. Neraugoties uz vieglumu, ar kādu tas ienāk organismā, tā iedarbība vienā mirklī kardināli maina kvalitāti. Iespējams, tas tādēļ, ka adekvāti cilvēki dzer to kā tiem pienākas - pievienojot tējai vai saldējumam. Manā gadījumā es spēju funkcionēt tik labi, ka uzturu sarunu, spēju apmaksāt braucienu sabiedriskajā transportā, sūtīt īsziņas un veikt citas sociālas aktivitātes. Līdz brīdim, kad tieku mājās un sataustu kādu gulēšanai paredzētu vietu. Un tad nu, godātie, es tieku pilnībā izslēgts no realitātes uz vairākām stundām, neatkarīgi no apkārtējo notikumu specifikas un izraisītiem trokšņiem. Pamostoties, es jūtos atpūties, svaigs un gatavs jauniem piedzīvojumiem. Var turpināt dzert tālāk. Var arī nedzert, kas nu kuram tuvāks. Katrā ziņā, puikas un meitenes, iesaku jums neslimot un vienmēr laicīgi ārstēties ar šo lielisko balzamu. Jā, un nenāktu par skādi arī mani aicināt uz šīs terapijas procedūrām.

http://minskkristal.com/ru/product...ion/item/47 < ražotāja info.
swanheart | 19.10.2008. - 11:04:58

Ūdens. Bez gāzes. Tiek patērēts visur. Sabiedrība vēlama, bet nav obligāti nepieciešama.
maikls | 19.10.2008. - 11:43:26

Man vislabāk garšo rabarberu kvass (un vispārībā arī citi mājās gatavotie kvasi). Garšo limonādes. Nu un ja nav nekā no augstākminētā, tad var dzert arī ko alkoholisku - Martini Asti pirmā glāze ir garšīga, pēc tam jau vairs ne, tas pats ar sidriem, bet citi alkoholiskie dzērieni mani šķebina jau no pirmās glāzes, un es nesaprotu cilvēkus, kuriem alkohols garšo. Es vispārībā neticu, ka ir cilvēki, kuriem alkoholiskie dzērieni patiešām garšo garšas pēc, man šķiet, cilvēkiem vienkārši patīk dzert un piedzerties.
krs50 | 19.10.2008. - 15:46:09

Nekad neesmu varējis izprast tādu iestādi kā bārs un kur nu vēl to apmeklēt.
rebeka-tina | 19.10.2008. - 17:47:44

krs50, vai-ī-ī..pukstonīt, ir jau vēl kafejnīcas, restorāni... mājas, galu- galā. Ne vienmēr jāklīst kā satelītam, lai kaut ko pateiktu par dzērieniem.    

Un nedzērājiem atgādinu, ka te var dalīties arī kvasa receptēs! Kaut ko taču dzerat? Ūdens, tēja, sula...    
rebeka-tina | 19.10.2008. - 17:49:06

tā, tā... Fontaine Palace ierakstīts manā nākamo nedarbu kladītē!    
ljena | 19.10.2008. - 17:58:30

KAKAO!
sanco | 19.10.2008. - 19:10:48

Kafija... melna,stipra,ruugta... to baudu visur... un dabiigi spiestas sulas...
alder | 19.10.2008. - 20:37:23

Dzērieni - Mojito,vaniļas šņabis+ābolu sula.
Bārs-Golden
marits | 19.10.2008. - 20:39:28

grenadīna tēja. /apelsīns, citrons, ābols. grenadīna sīrups. melnā tēja/
augļus sagriež šķēlītēs un kārto krūzē. klāt pievieno grenadīna sīrupu (man tās ir 3 ēdamk.) un pārlej ar melno tēju.

jā, vēl ir karstā šokolāde ar putukrējumu un mandelēm. nepieciešamās sastāvdaļas - 100g šokolādes, 2 tējk. cukura, 2 vai 3 glāzes piena, 1 tējk. šķīstošās kafijas, 100ml saldā krējuma, mandeļu skaidiņas. reizēm pievienoju arī iebiezināto pienu.
pagatavo.. šokolādi izkausējot ūdens peldē un pamazām tā procesa gaitā klāt pievienojot uzvārītu pienu, 1 tējk. cukura, šķīstošo kafiju, iebiezināto pienu. salej krūzēs un virsū - puf - puf - putukrējumu, kas iepriekš saputots ar tējk. cukura. dekorē ar mandeļu skaidiņām. var sagrauzēt. var arī ne.

manā individuālajā gadījumā.. cukurs izpaliktu (vien pie putukrējuma pagatavošanas), jo tiešā veidā praktiski nelietoju. ja kādam/-ai reiz uznāks vēlme ko tādu pagatavot, tad ņemiet vērā, ka manas garšas kārpiņas krietni atšķiras no apkārtējo. (pārbaudīts!)
no sevis visu vainu noņemu. jau iepriekš. proporcijas pēc saviem ieskatiem.

doubfire | 19.10.2008. - 20:49:06

kapuchino, kafija ar daudz pienu, sulas, sidrs citreiz, martini asti shampis..ēēm... caipirinja.   
freshet | 19.10.2008. - 21:05:29

daudz dzeerienu ir pameeginaats,gan viskiji,konjaki,brendiji,viini,bet vislabaak garso vecais labais snabiitis un taads daargaaks,tad otraa dienaa nesaap galva un loti aatri var tikt uz striipas!
© Gay.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.