Lietotājs
Parole

intervija,


cinkuriitis | 30.09.2008. - 16:42:36 | Diskusija lasīta 8864 reizes

pajautājiet man kaut ko! :D
Atbildes (70)
1234
arturo40 | 30.09.2008. - 16:49:43

Vai gatavojot pudiņu ir nepieciešams priekšautiņš?
mandragora | 30.09.2008. - 17:01:50

padziedi          
cinkuriitis | 30.09.2008. - 18:25:13

arturo40 - priekšautiņš jeb priekšauts nepieciešams jebkurā situācijā, kad tiek gatavots ēdiens, kaut vai taisīta tēja, jo taču katrā gadījumā pastāv (kaut vai minimāla) iespēja notraipīt ikdienas apģērbu. īsi un konkrēti - jā.

mandragora - precizēšu diskusijas tēmu: pajautā man, nevis liec kaut ko darīt. vispār jau es bišķiņ māku dziedāt, bet šajā situācijā 1. bija jāuzdod jautājums; 2. mēs atrodamies virtuālajā vidē, kurā diemžēl tu nespēsi saklausīt manis radītos skaņas viļņus. īsi un konkrēti - nē.
krs50 | 30.09.2008. - 18:39:32

Kad pēdējo reizi biji teātrī un kādu lugu redzēji?
cinkuriitis | 30.09.2008. - 18:41:40

krs50 - pēdējo reizi biju uz improvizācijas teātri ’’pēdējā pirmizrāde’’, bet tas droši vien neskaitās. uz normālu teātri biju pasen atpakaļ dailes teātrī. bija tāda izrāde ’’piedzēries kuģis’’, rekomendēju! tikai nez, vai to vēl rāda!
arturo40 | 30.09.2008. - 20:13:14

Pudiņa gatavošana gan nebija domāta pa kulinārijas līniju, bet paldies arī par šādu atbildi:)
kuhtene | 30.09.2008. - 20:24:08

vai monoizrāžu festivāla Zvaigzne teātra izrādes apmeklēsi?
alekss | 30.09.2008. - 21:22:17

ka sauc butana izomeru?:)   
madzinsh | 30.09.2008. - 23:26:39

izo-butāns? :D man pat šādi jautājumi škiet interesanti :D
ihtiandris | 30.09.2008. - 23:35:32

kas ir leņģis?) vēlu veiksmi   
madzinsh | 01.10.2008. - 01:25:05

aploda vai stendere    
trive | 01.10.2008. - 08:38:00

Kā pagatavot cukura garoziņu desertam krem-brulē mājas apstākļos?
budists | 01.10.2008. - 10:30:52

cinkuriitis
ka Tu doma vai etisli ir runat par to kas ir izdarits?
arturo40 | 01.10.2008. - 12:53:15

Cinkurnīt un Madziņ. Kā visefektīvāk veikt minetu?
freshet | 01.10.2008. - 18:37:53

kaada ir tava attieksme pret plastiskajaam operaacijaam?atbalsti,neatbalsti taadas?
krs50 | 01.10.2008. - 18:39:56

Cinkuriitis vairs netiek galā ar jautajumu gūzmu - laikam sēd teātrī. :-)
koijots | 01.10.2008. - 21:30:50

Vai sēž kādā ķīmijas laboratorijā un buras ar butānu, cenšoties no tā iegūt izomēru! Krs, man šķiet, tu itin sekmīgi varētu meitenei palīdzēt šai lietā!   
krs50 | 01.10.2008. - 21:54:43

Man pašlaik būs grūti - cīnos ar šāda tipa tekstu:
O nitrifikačních bateriích je známo, že jsou velice citlivé vůči toxickým látkám. Na nitrifikační bakterie působí inhibičně celá řada organických i anorganických sloučenin. Vedle výše uvedených nedisociovaných molekul NH3 a HNO2, jsou to především kyanidy a kyanatany, těžké kovy a organické látky, zvláště ty, které obsahují v molekule síru a dusík (merkaptobenzthiazol, allylthiomočovina, thiomočovina). Při čištění odpadních vod může mít význam přítomnost metanolu, příp. etanolu, použitých jako substrát pro denitrifikaci. V následujícím je uveden přehled organických sloučenin, způsobujících inhibici nitrifikace aktivovaným kalem (v závorce je uvedena koncentrace v mg.l-1, způsobující 75 % inhibici): aceton (2000), allylalkohol (19,5), allylchlorid (180), allylisothiokyanatan (1,9), sirouhlík (35), chloroform (18), o-kresol (12,8), diguanidin (50), 2,4-dinitrofenol (460), dithio-oxamid (1,1), etanol (2400), hydrazin (58), 8-hyroxychinolin (72,5), merkaptobenzthiazol (3,0), methylisothiokyanatan (0,8), fenol (5,6), thiokyanatan draselný (300), skatol (7), dimetyldithiokarbamát sodný (13,6), methyldithiokarbamát sodný (0,9), thioacetamid (0,53), thiosemikarbazid (0,18), thiomočovina (0,076), sirovodík (2,0). Některé z uvedených sloučenin, jako chloroform a fenol jsou obecnými inhibitory bakterií. Většina inhibitorů jsou sirné sloučeniny, které tvorbou chelátových sloučenin blokují činnost enzymů.
alekss | 01.10.2008. - 22:17:39

Izobutans ir viena pareiza atbilde:) Bet ir ari 2 metilpropans, saul:)

stelss | 01.10.2008. - 22:35:08

a kas i termoizopropilspirtilzakuskarbonīds?      
1234
© Gay.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.