User
Password
nagumauceja / maasu pasaka...

maasu pasaka


  • Reiz sensenos laikos Blīdenes štatā aiz trejblīdeņu kalniem un trejblīdeņu jūrām dzīvoja trīs drampelīgas māšeles – Šeina Lūcija, Kalmārs un Boņuta.Visas bija gana blīdīgas, jo bija piesūcinātas ar Blīdenes štata tramīgo auru.Visām trijām bija vēl trīs pusmāšeles, šmucīgas un nadzīgas transenes bez kauna un goda.Visas trejas bija apmetušās Transilvānijas štata tungas pakājē.Tās bija – Kroksana , Tatramatra un Puteklīte.Bet stāsts par Transilvānijas māsām pēc tam, tagad Jums pastāstīšu par Blīdīgajām māselēm - Šeinas, Kalmāra un Boņutas sadzīvi, atpūtu, dampingu un visām pārējām blīdeņu tradīcijām un orģijām.Es Jūs varu pabrīdināt, dārgo lasītāj, ka Jums saraus ne pa jokam tādēļ esiet mundrs un pirms lasāt iemalkojiet mazliet spirtota dzēriena vai izdzeriet paciņu oglītes.
  • Šeina Lūcija, Kalmārs un Buņuta dzīvoja prom no civilizācijas un jutās kā viens vesels kloķis.Viņām mantojumā no Blīžu dinastijas bija novēlēta mājā ar platību 200 m2 un teritoriju 69 ha.No mājas viņas apdzīvoja tikai 80 kv, jo ar savu blīdumu nespēja vairāk nostaigāt no teritorijas apdzīvoja 50 metru rādiusā. Māja bija vienstāvīga un atradās mežā vidū tajā bija 6 guļamās palātas, liela viesistaba, ķēkis. Zem mājas atradās milzīgs spirta pagrabs, 3 m2 atskurbtuve un kurtuve kas apsildīja visu māju un sargāja māsu blīdumu no aukstuma. Tuptūzis atradās ārā 10 metru attālumā no mājas. Šeina mājai bija uzcēlusi nelielu piebūvi – mazu būceni saviem trim mājdzīvniekiem, Jūs noteikti vēlaties zināt kas tie par dzīvniekiem, bet tie nebija nekas cits kā trīs bēniņcūkas kuras bija nokristītas par Poņu, Vaļu un Gāģu.Visas trīs bēniņcūkas nekad nepameta omulīgo būceni, viņas gulēja zem strīpaina jūrnieka matrača un stenēja vienā ritmā un neganti īdēja, jo baidījās tikt atrautas viena no otras .Tā gan saka, ka saimnieki ir tādi paši kā mājdzīvnieki pēc rakstura un līdzības. Bēniņcūkas bija atspulgs trīs blīdenēm – jo māšeles arī nevēlējas dalīt miesu, dvēseli un garu ar nevienu citu transeni vai nadzīgu prostitūtu.Vēlējas palikt kopā mūžīgi un bija ļoti greizsirdīgas kaut gan cilvēkus nebija redzējušas gadiem. Blakus savai komūnai bija izrakušas piemājasdīķi kur ikdienas gāja apmazgāt savus negantos tūpļus un kloķus.
  • Neskatoties uz to, ka ka mājas bija sešas palātas visas māsas izmantoja tikai vienu un tā bija omulīgas Boņutas kurā pēc pistinga visas salika kopā tūpļus mersedesa zīmes veidolā un nodevās intensīvai blīšanas procedūrai.Pirms blīšanas beidzot maksatācijas procedūras viņas skaitīja svēto lūgsmu ; „Ačka pret ačku, tūplis pret tūpli, Ačka pret ačku, tūplis pret tūpli, Ačka pret ačku, tūplis pret tūpli”.Ieņēma blīšanas pozi saķēras roku rokā un iemiga kā bēniņcūkas.Māsām bija ciešas jūtas un vaļīgi coķi.Spirtu, ēsmas un makstingu viņas brūvēja pašas savā komūnā.Viņas nekad nevienai neko neatteica rimmings, fistings, fingerings gāja roku rokā tūpļa krokā.
  • Pastāstiš ;u Jums par vienu no blīdeņu atrakcijā ar skatu nākotnē.Transilvānijas māsa Puteklīte bija nadzīga skrodere atzīta par labāko Transilvānijas štatā.Viņa māsām bija atsūtījusi trīs hidrotērpus ar coķiem.Māsas tajās centās noslēpt blīdumu un izlikties par puscilvēku. Māšeles uzvilka hidrotērpus un metās piemājas varžu dīķi zem ūdens kur nodarbojās zemūdens makstingu cerēdamas, ka vardes sāks vairāk pāroties redzot māsu pistingu uz priekšdienām būs vairāk ēsmu rokas stiepiea attālumā.Boņuta un Kalmārs dievināja spirtā iemarinētas brangas varžu mātītes, bet mazā Šeina niekojās ar ar tiko dzimušiem varžu kurkuļiem.
  • Visas māsas bija godprātīgas pret Šeinas Lūcijas tūpli.Respektēja to un dievināja.Vārdu sakot izturējās ar milzīgu cieņu.Tikai viena iemesla pēc , jo mazajai Lūcjai bija problēmas ar tūpļa nesaturēšanu... TURPINAJUMS SEKOS, GAIDU MILISHI JUSU VERSIJAS TURPINAJUMAM!:)
Published by: nagumauceja
Published: 10.11.2009. - 01:12:39
Reads: 2305
Comments: 1
0 people like this blog
Comments (1)
oomny | 29.02.2016. - 15:48:45
underrated post.
© Gay.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Contacts  |   Advertise  |   Terms of Service  |  Privacy Policy  |  

Our website uses cookies. If you continue navigating we consider that you accept their use.