Lietotājs
Parole
lencites / eh,...

eh,


lencītes kā pavecāka sieviete kādā saulainā piektdien’s darba jundas-zundas pusdienlaikā nolēma ’pasiekaloties’ ap jauniņajiem. ielēja smukajā krūzē kafiju, nolaida žalūziju, izrāva stacionāro telefonu no kontakta, ’nolika’ mobilo uz klusuma režīmu, notrausa putekļus no klaviatūras, ar nēzdodziņu notrauca pāri pār zilgano ekrāni, ielogojās portālī un uzlika draugu meklēšanā lesbiešus-bērnus vecumposmā tā no 18-19. nē, nē, tikumīgais lasītāj, necel paniku- ne tāpēc, ka mazgadīgu petu-pasiju, vai vēl traģiskāk, savu bērnu še meklētu, bet tāpēc, ka interesanti, kā mūsdienu homo jaunatne izskatās, izklausās un izdarās.

pēc pieejamās informācijas rūpīgas apsekošanas varu mierīgu sirdi izsaukties(un asariņa pat nobira)- ir, ir, ir! un būs, būs, būs! mūsu lietai, dārgās lesbietes un biseksuāles, cienīgi turpinātāji! zub daju!

ir ij poētiski noskaņoti dzīvnieku mīļotāji un attālāku rajonu iedzīvotāji pāros, tāpat arī vientuļāki poēzijas, sporta, pastaigu vai ģitārspēles cienītāji, kā arī muzikāli, vai vienkārši skaisti un radikālāki rietumpilsētu nakts cilvēki- tumšie bērni, krēslas meiteņi un kapukrustu cienītāji, ja vēlaties.

viena laba iezīme, ko lencītes pamanīja, tāda, ka lielākā daļa savos 18 jau ir ’apbērnojušies’ tfu, ne tak, ir, tātad, atraduši savu otru pusīti vai puisīti, kā kurš, taču vēl lielāks prieks pavecākajai lencītei ir par agrīno atmodu- bērni nekautrējas atklāti runāt par sevi(detalizēts horoskopa vai skolas liecības(tas būtu ideālākais variants- šitā tur nebija vis izraksts), bildēties dažādos tērpos un spoguļos, pie tam, ar dažādiem rīkiem, tāpat publiskot sevis un draudzenīšu intīmās bučubildes dažādās pozīcijās un rakursos, kā arī vienkārši paziņot internetam(vēl pirms tuvāko cilvēku informēšanas, es nojaušu) ka ir homoseksuāļi.

tādas, lūk, tās mūsdienas un tāda tā svaigākā kopiena.
un kādu smagnēju ozolkoka skapju pakaramajos lencītes plivinājās savos 18?



Publicēja: lencites
Datums: 01.02.2013. - 13:38:29
Lasīts (reizes): 1809
Komentāri: 3
2 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (3)
lencites | 02.02.2013. - 11:48:13
jā, no tiesas bišķi garš laiks bija, tāpēc trinos kā kaķis ar muguru gar stenderi. metafiziski. nav saredzams, bet ir jūtams.
nibiru | 02.02.2013. - 00:35:56
ja niez, vajag pakasīt
metafizika | 01.02.2013. - 22:22:51
pavecākām sievietēm nav nekā prātīgāka ar ko nodarboties, kā vien katru dienu rakstīt ’asprātīgus’ blogus par tīņiem?
© Gay.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.