Lietotājs
Parole
kodeeja / Salauzts skapis....

Salauzts skapis.


Šodien beidzot tas ir noticis. Braucu uz centru ar draudzeni iedzert pa aliņam, neko nenojautu, kad pēkšņi piezvanīja māte..

-Es te skatījos Tavu facebooku un man gribās Tev ko pavaicāt..
-Jā?
-Kāda ir Tava seksuālā orientācija?

Diemžēl mana atbilde viņu neapmierināja, diemžēl viņa manī neklausījās un stāstīja to, ko pati bija izdomājusi "Jums tas pāries, viss būs pēc tam kārtībā, Tu mani tā nesāpināsi, es gribu mazbērnus, gan jau uzradīsies kāds puisis, labi, veiksmīgi, atbrauc ciemos, atā."

Runāt ar mani viņa nespēj, pareizāk sakot, viņa dzird, ko grib dzirdēt un nespēj uztvert nopietni manas attiecības, vismaz pēc telefonsaruinas es to tā sapratu. Bet ja jau tas ir iesākts, tad jau laikam jāizrunā līdz galam, lai viņa nelolo cerības un ilūzijas. Lauzīšu skapi un rakstīšu vēstuli, jo to viņa būs spiesta izlasīt, nevis pārtraukt pusvārdā. Tad jau redzēs, kas no tā sanāks.. Cerams, ka viss izdosies. Nu jā. Veiksmi man
Publicēja: kodeeja
Datums: 08.07.2012. - 23:49:40
Lasīts (reizes): 1846
Komentāri: 15
6 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (15)
ziya | 11.07.2012. - 04:23:41
Un piemetinot par (Skumjajaam maates aciim)vinjai taadas ir visus devinjus gadus, kad es "draudzeejos", bet vinja tomeer saprot, ka ne taa.Tad bruunaas acis paliek melnas un staigaa beediigu seju un mani arii tas skumdina.Un kaa es vareetu pienemt sevi tik ljoti, ja man maasa iesaka iet uz bazniicu un maatei veel aizvien nav aizgaajis liidz apzinjai(ka nekas nemainiisies)Devinju gadi, labriit!!!Un tas nav saistiits ar izgliitotiibu, jo vinja ir ljoti izgliitota un inteligenta, bet te tas neparaadaas, jo kaa jau izteicos esmu vinjas meita un vnk nevar to sagremot.Taa ir taada gadiem kluseeshana..
ziya | 11.07.2012. - 04:17:10
Tagad uznaaca smiekli, cik gan ljoti to nevar uztvert, jo nemaz negrib uztvert.Un notic tam, kaa to pati nosauc un tad es atkal sasmeejos, ka visas manas "draudziibas" ai cik slikta es esmu draudzene nekaadi neprotu saglabaat.Jeibogu.ir vnk klapiite un nav veerts tur nemaz runaat.Un vinjai tieshaam ir taisniiba sakot, ka mums ir kas liidziigs, taads paslepnums, kurs nelauj pienemt neko kas ir nepienemams(to es piemetinu, pie kopiigajaam vieniigajaam liidziibaam).
ziya | 11.07.2012. - 04:11:20
Vari neraizeeties ne nieka, shodien mana maate-visu nosauca par draudziibu(un ka nesaprot manu draudziibu).Un pagaajushi devinji gadi un caurmeeraa aizvien ir nulles poziicija, kuraa nav agresijas, bet nekaadas sapratnes arii.Taatad secinu, ka jebkaada taada mana dziive vienmeer buus noskirta, taads liktenis.
kodeeja | 10.07.2012. - 23:56:37
Ā, Sintij, jocīgākais ir tas, ka maniem vecākiem jau ir mazbērns, un es domāju, ka mans brālis pagādās vēl kādu, turklāt arī es pati esmu vienmēr vēlējusies bērnus, tas man liekas, ka nav kaut kāds baigais šķērslis. Tā kā šis "bet mani mazbērni... " arguments šajā situācijā ir no viņas puses galīgi garām..
kodeeja | 10.07.2012. - 23:53:14
Diena pirmā -

māte ar mani nav spējīga runāt, tikai rakstīt, ļoti pārdzīvo, cik sapratu, tad daudz raud un saka, ka lūgs Dievu, lai man atrastos labs vīrietis, kuru es laikam dzīvē neesmu satikusi, tāpēc esmu pārorietnējusies. Lai gan raksta ļoti daudz un visu laiku uzsver to, ka ļoti mani mīl un gaida kaut kad tuvākajā laikā ciemos, pat sola, ka ar mani par to nerunās. Teica, ka būtu laimīgāka, ja es turpinātu klusēt un melot un nebūtu to atklājusi.

tēvs. Piezvanīja. Daudz un dikti runāja, sākumā sāka tā kā pārmest, es teicu, ka nevēlos klausīties pārmetumos, tad sāka ļoti atvainoties un lūgties, lai nepazūdu no viņa dzīves, ka viņš grib ar mani runāt, ka grib kā iepriekš dalīties priekos un bēdās. Un tad viņš ilgi, it kā nekas nebūtu noticis, runāja ar mani par tenisu, futbolu, darbu, stāstīja, kā iet manam kaķim un kā viņš vakare bija mellenēs. Patiesībā ļoti aizkustinoši..

bet pagaidām rezumē - es nezinu, nejūtos gluži labi, ne rakstot mātei, ne runājot ar tēvu, nav tas ilgi gaidītais gandarījums vai atvieglojums par dzīvi atklātībā. Kā arī, diemžēl, es nezinu, kā es varu tagad doties paciemoties uz dažām dienām pie viņiem. Es ticu tam, ka viņi noturēs solījumu, bet es nezinu, vai nebūs tā spriedze, skumjas mātes acīs vai kaut kas tāds. Mjām.

P.S. - tā kā facebook ieraksti ir pieejami tikai maniem draugiem, tad es mēdzu ielikt "uķi-uķi, es ar savu meiteni" tipa bildes vai pasmieties par kādu homo atgadījumu vai kaut kā tā, turklāt facebooka ir burvīga iespēja redzēt, ar ko lietotājs ir attiecībās. Un vēl facebooks, kad tu tur reģistrējies, ģenerē ielūgumus visiem Taviem skype kontaktiem, līdz ar to, ja mana mamma izdomāja apstiprināt pirms vairāk kā gada sūtīto ielūgumu tagad, tad viņa automātiski kļuva par manu draugu. Lūk tā.

P.S.2 - un paldies visiem par labajiem vārdiem. Gan jau būs tā, kā jūs sakat, man vienkārši nekad nav paticis gaidīt...
maure | 10.07.2012. - 11:36:31
kāds lauž (malacis), kāds tikai pārkrāso
delilah | 10.07.2012. - 10:59:42
murrce- es arī nevarēju uzdrošināties patiekt to savai 80 gadīgajai vecmammai. saproti pati- vecā kaluma ļautiņš. Cik daudz reižu esmu no viņas dzirdējusi visādus fuj un kā tā var. Bet vienu dienu uz tādas pozitīvas gaisotnes viļņa es viņai pateicu. un viņas atbilde bija gaužām vienkārša:"es no tā īstenībā neko daudz nesaprotu, tikai gribu, lai esi laimīga, ... "
-
protams, jebkurš vecāks vēlas mazbērnus, un cik es tagad skatos savos radiniekos un apkārt pazīstamajos, vecvecāki it kā mazbērnos atgūst to, ko nepaspēja ar saviem bērniem, gan audzināšanā, gan sadzīviski.
-
meitene22 | 10.07.2012. - 10:57:41
varu tikai piekrist tam, ka ar laiku vecāki to pieņem... manai mammai tas izdevās pat ļoti ātri :D tā kā būs ok :)
murrce | 10.07.2012. - 10:49:46
:O Kā pēc Fcebook profila var uzzināt seksuālo orientāciju?

Bet neapskaužu tavu situāciju! Mani vecāki jau tagad pārmet daudz un dažādas lietas, kuras, viņuprāt, dzīvē esmu nepareizi visu laiku darījusi, kur nu vēl tad, ja viņi uzzinātu, ka man patīk arī meitenes. Šķiet, abi aizietu ar sirdi momentā, tā kā diemžēl viņi ir 100% pret homoseksuāliem cilvēkiem, bet nu ceru, ka tev klāsies labāk.
Manuprāt, lielākā daļa cilvēku joprojām vienkārši nav pilnībā informēti, ka homoseksuālisms nav slimība vai anomālija! (un es pat vairs neesmu pārliecināta, vai to biju domājusi nopietni vai kā joku) Bet novēlu visu tev to labāko un noteikti gan izdzīvosi un to pārdzīvosi ;)
delilah | 10.07.2012. - 10:35:58
laiks visu saliks pa vietām! :)
pusnakts | 09.07.2012. - 08:25:13
Kodeeja, viss izdosies! paies kāds laiks noteikti, bet pieņems un klausīsies! ;-)
citronuruuktais | 09.07.2012. - 07:44:35
Ceru, ka sapratīs.. vai vismaz centīsies.

*le hug*
ziya | 09.07.2012. - 04:29:06
Interesanti gan, kaa Janisis18 tu to skaidri zini, kaa to uztvertu tava mamma?
ps:visiem ir gana vienaldziigi par to kas ir apkaart, kameer neskar pashu gimeni un tajaa briidii, kad to uzzin ir kaads zinaams soka un neticiibas moments.Ir lietas, kuras var liidz galam saprast vien tad, ja redz beernu laimiigu un arii liidz tam reizeem paiet gadi.Galvenais, ka celjaa nestaajaas un aarsteet neved un nenoveershaas ariidzen.
ps2:Un reizeem tas var paariet taadaa plaaksnee, ka kaut kur paraadaas tomeer biseksualitaate(esmu daudz noveerojusi un ariidzen redzeejusi, ka it kaa ruudiitas lesbietes(kuras, man likaas taadas esam)peec jauniibas trakuma ir sagaajushas kopaa ar viiriesiem(ticu tikai tam ko redzu taa 100%).
janisis18 | 09.07.2012. - 04:04:54
mana mamma ir gana izglītota un saprot, ka ’tas nepāries’ :D, bet man tik un tā grūti iedomāties viņai to pateikt tieši tās vilšanās par mazbērniem dēļ, eh. viņa ļoti saskumtu, jā.
ziya | 09.07.2012. - 02:22:07
Vieniigaa atskiriiba no manas mamma ir taada, ka vinja to man pajautaaja uzreiz, akuraat devinjus gadus atpakalj.Pat nepaspeeju pati iejusties visaa tajaa, kaa uzreiz pajautaaja(buutu gribeejusi, lai tas notiek veelaak), bet mums taa viss briiks un braaksh taa asi un skarbi un uzreiz, kaa ar nazi pasaka
ps:viss paareejais akuraat taadas pashas runas.ai ku tas bij sen.Tagad gan sapratusi, ka nekas nemainiisies un likusies mieraa ar saviem praatulojumiem.
© Gay.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.