Lietotājs
Parole
stopere / Hipijbūšana......

Hipijbūšana...


Ir licies, ka varbūt esmu spējīga. Nē, būtu spējīga. Nē! Vienīgā vieta kurā es esmu spējīga sevi.. bet nē!

es nespēju sevi asociēt ar hipijiem. Ne jau viegli pieeejamajā mani neinteresējošajā marehuānā, vai burvīgā vīna mājglabāšanā vaina. es.. priecājos, ka nonācu beneficio, nonācu, lai pārliecinātos, ka tik ļoti mežonīga neesmu.. tā vieta bij tā, kur lēja plastmasas glāzē vīģu vīnu.. un ķircināja par to, ka nespēju būt daļa no komūnas kā ban chai un porito smādētāja. Es pa lielai daļai vienkārši neesmu spējīga būt kopā ar nopīpētiem prātiņiem, ar naiviem nesaprašām.

man, man.. ir vajadzīgi tādi sirdsgudri un intelektuāli cilvēki apkārt. Man ir vajadzīgi cilvēki ar kuriem uzspēlēt Šahu vai backgamon (kauliņus gan nemāku salikt otrajam)

Pati par sevi tā tāda ļoti exkluzīva iespēja bij. Tur būt un to baudīt. es tikai domāju, aizdomāju.. vai tā ir tā kultūra, vai tik zemu krituši vienmēr ļautiņi.. arī pašā kustības sākumā? Vai tā tāda mūsu gadsimta sērga.. ātkarājies no kaut kā kamēr "paliec bez smadzenēm"
Publicēja: stopere
Datums: 19.06.2012. - 00:20:40
Lasīts (reizes): 1914
Komentāri: 1
1 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (1)
ziya | 19.06.2012. - 21:35:50
M.
Vienmeer licies ka esi hipijbuutne, izraadaas ka tikai gaisiiga bezgala un malas ;)
© Gay.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.