Lietotājs
Parole
kodeeja / Lesbiešdraudzene....

Lesbiešdraudzene.


Šodien pār mani nāca atklāsme, ka es vēlos sev draudzeni lesbieti. Mans pazīstamo lesbiešu loks aprobežojas ar manām bijušajām vai vismaz tādām, ar kurām bija kaut kāda veida seksuālais kontakts [ ar šīs kategorijas cilvēkiem man ir minimāls kontakts ], un tad kādu kaudzīti es zinu pēc skata un vārda no savas meitenes paziņu loka. That’s it.

Patiesībā vienmēr dzīvoju pēc pārliecības nešķirot cilvēkus pēc viņu seksuālajām orientācijām, un es augsti vērtēju visus savus hetero draugus, taču manī mīt kaut kas nepiepildīts. Es, protams, nezinu, vai dabā pastāv tāda vienkārša draudzība bez zemtekstiem un vēlmēm no kāda puses starp divām lesbietēm, bet manā iztēlē tas ir kaut kas tāds ārkārtīgi jauks. Ir lietas, par kurām ar hetero draugiem nav vērts runāt, viņi nesapratīs, ir lietas, par kurām gribas zināt/saprast plašāku skatu punktu, nevis aprobežoties ar savas otrās pusītes idejām un viedokli, ir tēmas, par kurām tā riktīgi varētu izrunāties tikai ar lesbieti. Jā.

Un nē, tas nav iepazīšanās sludinājums bloga formā, drīzāk pārdomas par draudzību, kuru nepazīstu.
Publicēja: kodeeja
Datums: 07.03.2012. - 21:36:53
Lasīts (reizes): 1981
Komentāri: 6
8 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (6)
decamora | 13.03.2012. - 01:19:45
Es atkal neesmu tā arī sajutusi to dvēseles kopsaucēju, no sērijas "tāpēc, ka redz viņa ir lesbiete", ka es no tā justos tuvāk, sevi izprastu vēl vairāk, nu nav man tā, jā, tādu draugu ir, virtuāli un dzīvē, bet, to "īpašo" - nav. Viņas ir īpašas, jo ir patīkami cilvēki, bet bez mana spiediena uz viņu seksualitāti, lai cik tā līdzīga nebūtu. Es jūtos tuvāk un "draudzīgāk" pavisam citu iemeslu dēļ.

Dvēseliskais kopsaucējs ir gan bijis mazos strāvojumos, kad aizrunājos par visādu lietu dziļumu, bet es jau laikam kā atkal "īpaši un reizē sarežģīti" izjūtu šo pasauli, jo par seksualitāti nekaifoju, vecums nāk :)
kodeeja | 12.03.2012. - 23:38:15
snt, man arī viens no labākajiem draugiem ir gejs, bet viņš jūtas neērti pat tad, kad es tikai pieminu vārdu "krūtis" :D so, es nezinu, vai tas ir gluži tas, ko es domāju..
kailaamaha | 12.03.2012. - 21:45:15
Vispār jau es to saprotu.. Ir reizes, kad gribas ko izrunāt, bet skaidrs, ka mana tuvākā un ilggadējā hetero draudzene mani vienkārši nesapratīs līdz galam...
snt | 12.03.2012. - 12:37:26
Man gan negribas un nekad nav gribējies lesbiešdraudzeni, man ir gejdraugs, un ar viņu var parunāt par visu.
rune | 08.03.2012. - 01:04:42
Kaa arii vinja ir vieniigais cilveeks, kuru man tiesaam ir prieks satikt, paarejo klaatbuutni galiigi nealkstu!
rune | 08.03.2012. - 00:57:44
Ir ir taa!Hetero draudzene nevar liidz galam uztvert to lesbisko pusi un peec idejas var par to visu apspriesties, bet tad ir taada kaa vilsanaas, jo ir sajuuta ka tiesi tajaa faazee nav "konektinga".Man atkal ir lesbiesdraudzene(bijusii meitene), tad nu apspriezamies par visu kas uz sirds un sapratne- simtprocentiiga!
© Gay.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.