Lietotājs
Parole
mehatronix / Ne dienas bez pārsteigumiem...

Ne dienas bez pārsteigumiem


Vakar braucu gar slimnīcu un atcerējos, ka man tač’ bija jāaizčāpo līdz ārstam.. tad nu, nolēmu ieskriet un sarunāt ’randiņu’.
Pienāku pie reģistrētājtantes (RT) un saku, ka gribētu pierakstīties uz vizīti pie tāda un tāda ārsta. Šī man atbild, ka tuvākais dātums esot tikai augusta vidū! Es protams jautāju, vai nav nekādas iespējas sarunāt ātrāk, varbūt ir maksas vizītes u.t.t.. RT iesaucas: ’’Ā, jūs ar nosūtījumu? Nu tad nāciet nākamnedēļ! Būs trīs latiņi jāmaksā.’’ esmu nesaprašanā. Pasaule apgiezusies kājām gaisā! Kopš kura laika nosūtījums dara tādus brīnumus?
Nu, neko. Devos mājās ar klusu cerību, ka varbūt valstī viss nav nemaz tik slikti ar to veselības aprūpi...
Publicēja: mehatronix
Datums: 22.06.2011. - 20:56:45
Lasīts (reizes): 1910
Komentāri: 1
0 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (1)
kokavarde | 23.06.2011. - 09:19:17
Šeit var padomāt, vai nu Tu mums esi diktam vesels, nekad nav auss aizkrituse, nekad pats sev neesi izdomājis, atšķirot medicīns kapiņ stāstiņs "tā man šitais noteikti ir, jāpārbaudās" un tā tālāk, vai arī... Tu dzīvo mucā :)! Bet sen kā piezvanot uz visādām līnijām un pieminot maģisko kombināciju daudz kas ir lētāk, citur ir pat daudz daudz lētāk. Man jāteic visā savā mūžā nav bijusi ģimenes ārste, kas atteiktos iedot nosūtījumu, bet te cepiens tāds, ka zinu gadījumus un "dakters ļauns! nedod nosūtījumu!", nav īsti skaidrs, vai ārstam par to atvelk, vai arī ir konkrēts skaits, ko viena prakse var izdot mēnesī, bet tā viš i! Neiroloģiskām kaitēm baigi noder tie papīri, lai gan arī ar tiem pašiem nosūtījumiem citreiz divus mēnešus jāgaida.
© Gay.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.