Lietotājs
Parole
open87 / svaiga gaļa tirgū parādījusies! :D...

svaiga gaļa tirgū parādījusies! :D


šī vakar kronis visam!

"Taisu izsoli nevainīgam dupsim, šovakar.Sākumcena 40ls.Kurš solīs vairāk?Vietas nav pats esmu pļauniekos"

nu? kurš solīs vairāk?



Publicēja: open87
Datums: 20.06.2011. - 20:19:21
Lasīts (reizes): 1802
Komentāri: 4
0 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (4)
bluepanda | 21.06.2011. - 14:05:23
Tie piemēri :DDD
paliec | 21.06.2011. - 08:18:02
vēl taču var visu atgūt un palasīt vietējo daiļliteraturu ;o)
open87 | 21.06.2011. - 00:52:04
ak dievs, tāda sajūta, ka esmu lielu daļu jautrības palaidis garām! ;D
kokavarde | 21.06.2011. - 00:48:01
Var redzēt, ka tikai nesen esi sācis pievērsties pikantākai sadaļai visā gay.lv ;), jo ir vēl pērļaināki teksti sludekļos bijuši.

Šis no profilu tekstu arhīviem, lietotājs: sadisticmaster

"pieredzējis, izskatīgs, veiksmīgs, sportisks, izglītots, 35 gadus vecs, 100% aktīvs, vīrišķīgs tumšmatains dominējošs vīrietis izsludina casting pasīviem, mazohistiskiem puišiem, kam regulāri vai laiku pa laikam ir nepieciešams kārtīgs pēriens un audzināšana.

Prasības:

1) Vecuma cenzs līdz 35 gadu vecumam; 2) Izskatam ir nozīme: pirms pieteikties palūkojies spogulī: priekšroka tiek dota sportiskiem, atlētiskiem puišiem un vīriešiem, slaidiem, koptiem; 3) Esi paklausīgs, pakļāvīgs, pasīvs seksā, mazohists, kam ir nepieciešama regulāra kontrole un pēriens; 4) Pieredze BDSM verga vai mazohista lomā ir pluss, bet sportiskiem, simpātiskiem un jauniem mazohistiem pieredzes var arī nebūt, ja ir vēlme pakļauties un mācīties; 5) Spalvaini vīrieši un puiši mani nepievilina, ja no dabas esi spalvains, tad veikalos ir nopērkamas žiletes. Vienīgais apmatojums ir pieļaujams uz galvas (nav obligāti) un uz rokām vai kājām; 6) Kārni puiši mani nešķiet pievilcīgi! Ar lieko svaru galīgi garām, varat nerakstīt! 7) Dupsim jābūt tvirtam, apaļam, puisim vai vīrietim izturīgam, spēt paciest un pieņemt pamatīgu pērienu, sāpju līmenis tiks notestēts un trenēts; 8) Ar visiem pēc kārtas nesatiekos, klāt pievienot vismaz 2-3 fotogrāfijas, kurās esi redzams pilnā augumā un arī seja. Attēliem nav jābūt kailfoto vai erotiskiem, tevi kailu es paspēšu izģērbt un aplūkot intīmākā gaisotnē. Savu krāniņu bildes nesūtīt! Neinteresē!

Gaidu nopietnus pieteikumus uz e-pasta adresi ar nelielu izklāstu par sevi, pieredzi BDSM jeb mazohista lomā, vari pastāstīt savu fantāziju, ko gribētu realizēt dzīvē. Pieteikumi tikai no nopietniem mazohistiskiem puišiem un vīriešiem!

bdsm35:

Pieredzējis saimnieks meklē puišus līdz 35 gadu vecumam, kam patīk"

Bet šitam nav ne vainas :)!
© Gay.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.