Lietotājs
Parole
mehatronix / atkal nelielas pārdomas......

atkal nelielas pārdomas...


Ehh.. atkal lasīju komentārus zem rakstiem par gay tēmu... Un atkal sajutu tādu, kā izmisumu.. Jebkurš loģisks un argumentēts raksts tiek "norakts" ar Bībeli, ģimenes un morālām vērtībām un citām, bieži vien nofantazētām, lietām..

Jebkura oponēšana ar Bībelē rakstīto.. nu draugi.. jājautā - kāpēc tieši Bībelē rakstītais tiek uzskatīts par galīgo patiesību? Kāpēc ne Korāns, ne Tora, ne Sniegbaltīte un septiņi rūķīši, galu galā? Varbūt MANĀ reliģijā "Pelnrušķīte" ir galvenais svētais raksts, pēc kura es vados. Pārlasu, atrodu dzīves gudrības un savu pasaules modeļa interpretāciju! Kādēļ man ir jāpielāgojas jūsu pasaku grāmatai? Man ir sava!

Ģimenes vērtības un to apdraudējums? hmm.. man patīk Wandas Sykes izteikums: "I don’t think same-sex couples are the biggest threat to marriage. The biggest threat to marriage is divorce. If they want to protect marriage, what they should do is ban divorce!"

Nu, un par "laimīgā laulībā" esošu cilvēku sānsoļiem vispār klusēšu! īpaši jau par to cilvēku sānsoļiem, kas aktīvi sludina minētās ģimenes vērtības.. pretīgi... Vispār būtu labi, ja kāds varētu arī skaidri definēt, kas tad ir tās ģimenes vērtības, kuras mēs tik šausmīgi apdraudam? Man tiešām gribas zināt, kādas tad vērtības cilvēks apdraud, gribot mīlēt un būt mīlēts!? Jāsaudzē bērnu psihe no izvirtības? (tā vien šķiet, ka šie cilvēki neko, izņemot dirty gay porn, savā dzīvē nav redzējuši) Nu, ja! Bērnu psihei taču daudz veselīgāk ir borēt smadzenēs, ka geji ir slikti, gejus jāapšauj (vai jāārstē), viņi ir ļaunuma sakne! Jā! Daudz veselīgāk bērnos kultivēt naidu pret citādo, nežēlību un aprobežotību! Un kad šiem uzjautā "ko tad jūs darītu, ja jūsu bērns izrādītos homoseksuāls?", visi, kā viens atbild - Nē, nē, tas nekad nenotiks! Mans bērns neizaugs par "pediņu"! Naivie... It kā tas būtu no viņiem atkarīgs! Un ja nu izaugs? Kā viņš jutīsies apzinoties sevi kā "izvirtuli", "grēcinieku", "slimo"? Bet tas jau nevienu neinteresē! Bērna intereses šajos apgalvojumos ir pēdējā vietā, un rūpes par bērniem ir tikai kārtējais absurdais iegansts izgāzt savu žulti uz kādu...

Āāa! Un lieliskais arguments - "homoseksuāļu un biseksuāļu (īpaši jau biseksuāļu) dzīvesveids ir tāds, ka viņi drāžas ik uz stūra ar ko pagadās!" Tieši tādēļ viņiem nedrīkst ļaut savienot savu dzīvi ar vienu konkrētu cilvēku, dibināt ģimeni u.t.t.! nu ja, loģisko domāšanu no šiem tipiņiem es laikam nesagaidīšu... Un tā - starp citu.. Salīdzinot sevi ar heteroseksuāliem cilvēkiem sev apkārt, man būtu jāsaka, ka es vispār esmu atturībnieks! Heteroseksualitāte nav ierobežojošs faktors drāzt visu, kas kustas un, vēl jo vairāk, nekādi neceļ cilvēku augstāk morāli-ētiskā TOP listē!

Vislaiku, pārskatot komentārus (velns parāvis, kā lai tiek no šitā ieraduma vaļā), manī ir visdažādākās jūtas no pārdzīvojumiem par dažu indivīdu (un sabiedrības kopumā) aprobežotības līdz tādam kā izmisumam un dusmām! Un dusmojos jau es laikam tādēļ, ka tieši šādu cilvēku dēļ "tupu skapī". (vai varbūt dusmojos uz sevi?) jo atkal domāju par citiem, saudzēju radus, vecākus.. jo bail pat iedomāties, kā mainīsies viņu dzīve un attieksme pret viņiem, kā pret "izdzimteņa" (kā daži atļaujās izteikties) vecākiem...

(ai, nu labi.. kkā atkal bišķiņ pa daudz esmu sadrukājis! kaut gan varētu turpināt vēl ilgi... šodienai pietiks..)

Kārtējo reizi "izbļaustījies" esmu... var turpināt ikdienas darīšanas..
Publicēja: mehatronix
Datums: 06.06.2011. - 15:56:04
Lasīts (reizes): 1768
Komentāri: 3
1 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (3)
kokavarde | 07.06.2011. - 19:06:22
Būtu vispār interesanti uzzināt, no kurienes komentētāji liek vienādības zīmi starp homoseksuāļiem un pedofīliem, jo man vēl līdz šai dienai uzactiņa pakāpjas augstāk izlasot, ka tas bez maz vai ir viens un tas pats, pluss vēl klāt piemetot ahem, zoofīliju un vai man dieniņ nekrofīliju, ja jau tā, tad metam visu vienā katlā!

Lūk, homoseksuālisms ir jau no kuriem laikiem, nekas "tāds", par ko vecām sievām mati ceļas stāvu, arī nav. Tikpat veca un grieķu grāmatās aprakstīta ir pederastija, kas tulkojas kā, mīlestība starp jaunāku puisieti un nu... vecāku vīrieti. Jopcik šo varētu pat komiski stāstīt ;), cik pati saprotu, tad šajā gadijumā nekas ar varu nav uzspiests, nu protams, līdz brīdim, kad to sāk filosofiski un psiholoģiski aptirzāt. Šis nav tas pats, kas pedofīlij, lai gan mūsdienu pasaulē to pielīdzinātu noziegumam, tāpēc, kokavardei ir interese, priekš kam pedofīlija tiek piesaukta, velns jau nav nemaz tik, mells kā viņu mālē, lai gan labi, daudz kas, ko pat romieši piekopa, kā rotuāliskos rituālus, mūsu pasaulei zarnas drošivien no stāstiem vien grieztos
.. ej nu sazin! Ai, tie komentētāji - pār celīti kādam alus vēderam un ar siksniņu.
mehatronix | 06.06.2011. - 23:59:59
nu vispār es daudz TOP argumentu neesmu pierakstījis.. vnk nodomāju, ka jau tā kā bišķ’ aizrakstījos par daudz.. :D bet, jā, daži nekādīgi nevar saparast, ka pedofīls nav tas pats, kas gejs!

Vispār jau arī ēst ar daķšiņu, braukāt automašīnā ar 12 drošības spilveniem un dzert medikamentus arī ir pretdabiski! :)) bet par to nez kāpēc neviens neuztraucas.. :)


{ vispār, godīgi sakot, esmu izbrīnīts, ka manus murgus kāds arī lasa :)) }
kodeeja | 06.06.2011. - 19:21:19
Es Tevi tik lieliski saprotu. Katru reizi aizslīdu līdz komentāriem un sacepjos par tiem, joprojām nesaprotu, kāpēc es to daru, jo es jau iepriekš zinu, kas tajos būs rakstīts, bet laikam jau tā ir tā naivā cerība, ka kaut kas pēkšņi varbūt būs mainījies. Yeah right!

Vienīgais tu aizmirsi pieminēt vēl vienu TOP argumentu - zoofīli un pedofīli arī drīkst pieprasīt savas tiesības..

Un vēl man parasti riebjas, ka viņi visus gejus un lesbietes piemēro stereotipiem, respektīvi sievišķīgs puisis un offic nesmuka meitene vai kāda, kuru bērnībā izvaroja.

+

ar viņiem ir bezjēdzīgi diskutēt, jo man liekas, ka viņi nesaprot, ko īsti nozīmē diskutēt. Visus tavus argumentus apgāzt ar vienu "TAS IR PRETDABISKI, PRET MORĀLES NORMĀM, PRETĪGI, KROPĻI, PATALOĢIJA!" un aidā. Ir vēl simts, kas piebalso tam klāt. Kaut kur nesen lasīju to teikumu "Viedoklis gluži kā transports, ja nav savējā, tad jālieto sabiedriskais." Ar tādu es mierinu sevi. Kāpēc lai es uztrauktos par cilvēkiem, kas nemaz necenšas izprast un ir pārāk aprobežoti?

Lai gan jāsaka godīgi, ka vecāki man pagaidām arī nezina. Es nespēju iedomāties, kā tas būs, jo viņi dzīvo mazpilsētā, tālā no Rīgas, ļoti kristīgā sabiedrībā un man liekas, ka ļoti arī aizspriedumainā un gluži kā tev, man negribās, lai citi uzskata, ka viņi ir izaudzinājuši "izdzimteni", jo patiesībā viņi bija lieliski vecāki. Un tas tā skumji, ka es noklusēju kaut ko tik svarīgu, bet pagaidām nespēju saņemties..

ā, un par tām "ģimenes vērtībām" - homoseksuāls pāris noteikti izaudzēs homoseksuālu bērnu. Un tad viss ies tā ķēdē, kamēr visa pasaule kļūs homoseksuāla :D tāpēc bērni + homoseksuāls pāris ir divas nesavienojamas lietas. Yeah right.
© Gay.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.