Lietotājs
Parole
mehatronix / pārdomas dīvainā dienā... ...

pārdomas dīvainā dienā...


Kārtojot ieskaites un nododot laborus universitātē, bišķ atpaliku no dzīves.. un man bija labi.. :)) tagad sāku lasīt ziņas un.. bezmaz vai raudiens nāk par visu, kas notiek apkārt!!! 

ehh.. nebūtu es tik stūrgalvīgs, ar pievienotos daudzajiem latviešiem ārvalstīs, bet kkas liek man mīlēt šo zemi un  pārdzīvot par tās iedzīvotājiem. Kkas liek man nepamest Latviju, jau tā grūtajos laikos... Iespējams, esmu kkur stipri atdauzījis galvu, bet gribas cerēt, ka vēl kas ir glābjams!

Jāapsver doma dibināt savu partiju. Kkā neviena no esošajām īsti nav pelnījusi manu balsi.. bet tas, laikam, tāpēc, ka šodienas darba intervijā man pateica, ka es esmu pārāk labs vakantajam amatam! :D Sākumā bišķ apstulbu, bet tad, laikam, sapratu kas un kā... bet, nu, sajūta laba - pārāk labs darbam! :)) Ha-ha, deguns gaisā! :D

Publicēja: mehatronix
Datums: 02.06.2011. - 23:51:45
Lasīts (reizes): 1710
Komentāri: 2
1 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (2)
mehatronix | 03.06.2011. - 16:41:05
Nez.. es savos uzskatos, laikam, neesmu tik kategorisks. Neesmu jau ar nekāds svētais un neba, nu, man kādu nosodīt.. dzīvē visādi var gadīties. Man pašam arī ’5-gades plānā’ ir doma aizbraukt uz Zviedriju (loģiski, lai vēlāk atgrieztos ar jaunu pieredzi), cerams es tādēļ nepalikšu mazāk latvietis, kā esmu... ;) Un vispār es ir neglābjams optimists, tā kā - viss būs labi! :)
Par to darba interviju - to darbu sirds dziļumos man tā īsti arī negribējās... tagad varu meklēt kko, kas man patiks labāk! :D
goldingietis | 03.06.2011. - 01:59:35
Atvaino par [iespējams] pārāk kraso viedokli, bet - "latvietis ārvalstīs", manuprāt, vairs nav nekāds "latvietis".
Un, tomēr, tā kā arī joprojām pats esmu tikpat neglābjams "latvietis - reālists" tepat LV, tad frāze "Jūs esat pārāk labs vakantajam amatam" vismaz manis paša izpratnē nozīmē: "Atvaino-čalīt-bet-par-šo-vakanci-cilvēks-jau-mums-ir-"sapiķojis"/"pielaizījies"-iepriekš-tā-kā-arī-viss-konkurss-ir-rīkots-vien-formalitātes-pēc-un-vispār-Tu-mierīgi-vari-iet-mājās-atpūsties."
Ja nu kas, tad jebkurā gadījumā der atcerēties to, ka VIENMĒR & IKVIENA darba amata intervijas komisijas hmmmmm.. "locekļa?" :D kompetence attiecīgajā jomā arī VIENMĒR būs VISMAZ par pakāpi zemāka, nekā Tevis paša patiesās prasmes un spējas. Tā kā - TWO THUMBS UP 4 U!! :D
© Gay.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.