Lietotājs
Parole
mehatronix / LU-PA-TA!!!...

LU-PA-TA!!!


Pirms gulētiešanas, ieskatījos ziņu portālos.. ehh.. aizvien pārliecinos, ka tie mani tikai sarūgtina.. :( vēl jo vairāk - apsolījos nelasīt komentārus, bet... Kaut tevi nelabais! Lasu. Un man paliek patieši žēl cilvēku, kas viņus raksta. Bet ne par to ir stāsts..

Vārdsakot, ziņa - "Zatlers «Mozaīkas» centienus raksturo kā slēptu mēģinājumu apiet Satversmi".

http://www.apollo.lv/portal/news/articles/238532/

Nu, kā? Kā? Kā viendzimuma laulības diskreditē vai vājina laulību institūta nozīmi? Neviens joprojām man nav paskaidrojis, kāpēc Jāņa un Zanes laulība ne tikai nevienam netraucē, bet visiem ir pilnīgi "pajāt" kurš, ar ko un kuro reizi precas. Ja vien tas neskar viendzimuma laulības! Kāda rutka pēc, precējušies Jānis un Ilze kaimiņos nekādi neapdraud heteroseksuāļu laulību, bet Kārļa un Pētera laulība pēķšņi sāks graut kāda ģimeni? 

Tātad, ja es tagad iešu un apprecēšu pirmo pagadījušos ielasmeitu, kas piekritīs, tas stiprinās laulības institūtu, bet ja es veidošu attiecības ar mīļoto puisi, un vēlēšos tās likumīgi reģistrēt, tas momentā graus visu laulības svētumu!? :D Jēēy! -Loģika! -Auuuuu!!! Atsaucies! 

"Zatlers uzskata, ka par viendzimuma partnerattiecībām ir jābūt argumentētai un uz savstarpējas cieņas balstītai diskusijai"

Nu, un kur tad ir tie argumenti!? Kur tad ir tā cieņa? Pat īsti diskusija neveidojas, jo tautai sabāzuši batonus ausīs, un aunu bars, tik blēj viens otram nopakaļ, citu viedokļos nemaz neieklausoties! Nez". Mani mācīja - ja par kaut ko strīdies vai diskutē, sākumā noskaidro par šo tēmu ko sīkāk! Un VIENMĒR argumentē savu viedokli!  Vai prezidentam nevajadzētu aicināt izprast problēmas būtību, nevis akli blēt: "ģimene ir viena no svarīgākajām vērtībām un tās stiprināšana ir būtisks nācijas attīstības priekšnosacījums"?


Nu, un šitas vispār gāž no kātiem! -"Turklāt šie likumprojekti ir diskriminējoši pret heteroseksuāliem pāriem, jo neparedz iespēju reģistrēt partnerattiecības starp abu dzimumu personām, kas dzīvo kopīgās, ilgstošās un pastāvīgās attiecībās."

F*&K!! Heteroseksuāļiem sen jau ir tāda iespēja!!! Laulība, saucas! DOOOH!!!

Nu, c"mooon! kas par nejēdzīgu un neveiklu atrunu...  


Protams, uzreiz bija skaidrs, kāpēc marionetei izkristalizējās tāda nostāja. Un kāpēc tieši šādi iegansti.. Gribas otro termiņu.. un.. Nu, protams! Paritinot lapu, bišķ zemāk vēl viens raksts, manām domām par apstiprinājumu - "Šlesers atkal sola balsot par Zatleru". http://www.apollo.lv/portal/news/articles/238547

"Apvienības «Par labu Latviju» frakcijas deputāts Ainārs Šlesers ir gandarīts par Valsts prezidenta Valda Zatlera skaidri pausto negatīvo nostāju pret apvienības «Mozaīka» virzītajiem likumu grozījumiem, [..]"     Kurš, nu, būtu šaubījies! 

Cilvēks-slieka? Bezmugurklaulnieks? hmmm, kaut gan, ko es te nabaga dzīvās radībiņas apvainoju ar šitādiem salīdzinājumiem...  

Ehh.. es jau biju samierinājies, ka mums prezidents, tāds-nekāds.. bet viņš mani nepārtraukti nebeidz pārsteigt! Nekad necienīšu cilvēkus, kas nespēj parādīt, ka viņiem ir mugurkauls! (tā, protams, bija domāta metafora. Dzīvē negribētu redzēt, kā cilvēks izvelk no kkurienes mugurkaulu un rāda apkārtējiem! :) )


Paldies par uzmanību! Bišķ" izbļausījies esmu, var likties uz auss... ;)

Publicēja: mehatronix
Datums: 20.05.2011. - 02:50:56
Lasīts (reizes): 2045
Komentāri: 9
2 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (9)
mehatronix | 20.05.2011. - 20:18:53
ak, es, nevērīgais! kā es varēju tik virspusīgi izlasīt ziņu! :D diskusija slēdzama, Valdiņš - varonis, mūsu glābējs!! :D

bet vispār jau, tautas vairākums bija arī pret viņa ievēlēšanu! :P :)) viņam tas, laikam, jāatgādina..
slit | 20.05.2011. - 16:53:57
>>> ja nav sapratis, ka viņam jāpārstāv tauta, jāstrādā tautas labā, jāiedziļinās problēmās

A Zatlers tieši iedziļinājās problēmās. Trešdien viņš nebija iedziļinājies, kad pateica, ka šīs iniciatīvas ir jāapsriež. A pēc tam iedziļinājās un noskaidroja, ka problēma ir homoseksuālisms un tautas labā (vairākums šā vai tā noskaņots visai negatīvi pret LGBT) vajadzētu šo iniciatīvu kategoriski noraidīt.

A tu saki, neiedziļinās tautas problēmās :)
mehatronix | 20.05.2011. - 16:09:52
lustt, piekrītu, kad neskatās un nelasa ziņas, dzīve tiešām izskatās foršāka un pats esi laimīgāks, bet... šitā var atļauties pāris nedēļas atpūsties, ne vairāk.. citādi var gadīties, ka kādu dienu pamodīsies pavisam citā valstī...
mehatronix | 20.05.2011. - 16:01:30
Nu, nez.. ja viņš tiks ievēlēts otram termiņam - kauns Latvijas saeimai.
Ja cilvēks 4 gadu garumā prezidenta amatā nav iemācījies skaidri izteikt savu nostāju, ja nav sapratis, ka viņam jāpārstāv tauta, jāstrādā tautas labā, jāiedziļinās problēmās, nevis tikai stulbi jāsmaida un jādomā par palikšanu otrjam termiņam, nu ziniet..

Velns ar visu! Es pat nebūtu tik sašutis, ja viņš uzreiz pateiktu, ka neatbalsta-mazums, kādi cilvēkam aizspriedumi, bet šitā svārstīties!? skaidri parādījis, ka ir marionete... tātad - šī cilvēka viedoklis nav ne pirdiena vērts!
yperite | 20.05.2011. - 13:10:38
un beigās visi laimīgi - zatlers maina viedokli pēc vajadzības & dabū otru termiņu, bet politiskās partijas dabū prezidentu, kurš maina viedokli pēc vajadzības. labāks variants vienkārši nav iespējams
kokavarde | 20.05.2011. - 12:31:20
Nedomāju, ka te jāpiesauc Šlesers, man vairāk tas izskatās pēc neiedzilļināšanās. Pie tam vēl jāpiesauc Satversme, kad lielai daļu iedzīvotāju, tiem pašiem, kas precēti un ar bērniem, nu redz tiekot Satversmes aizstāvība un valstiska cieņa, kad atvainojos, puse badā mirst. Vairāk kā lieki. Es gribētu dzirdēt plašākas pārdomas no Zatlera, pašlaik izskatās.
lustt | 20.05.2011. - 09:17:21
es jau gadus divus-trīs apzināti izvairos no ziņu skatīšanās, lasīšanas un klausīšanās. un ziniet - ļoti palīdz. ne velti saka - uz mani attiecas tikai tas, ko es zinu. nervus saudzējoši un optimismu vairojoši! :))) iesaku pamēģināt!
gothica | 20.05.2011. - 07:48:57
Njā...

Pie šitā raksta jau vēl nebija tie trakākie komentāri. Bet nu doma, protams, skaidra...
slit | 20.05.2011. - 07:05:43
Skumjākais ir tas, ka Zatlers laikam patiešām tic - viņa atbalsts Šlesera populismam garantēs Zatleram PLL balsis.
Daži cilvēki nekad neko nemācās.
© Gay.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.