Lietotājs
Parole
dianasw / 25 sapnji / meerkji...

25 sapnji / meerkji

nu, vot..daprigalasj...

Seezju un blenzju tukshumaa. Jaauzraksta 25 meerkji vai sapnji, ko shajaa dziivee veelos sasniegt vai izbaudiit. Tiku liidz 11 un tagad ir iestaajusies pilniigaakaa bremze. Shkjiet, ka vienmeer esmu zinaajusi, ko gribu... bet to, ka iespruudiishu pie numur 11... eh...

Shausmas... Undecided

Publicēja: dianasw
Datums: 29.06.2008. - 10:38:45
Lasīts (reizes): 1842
Komentāri: 6
0 cilvēkiem patīk šis blogs
Komentāri (6)
dianasw | 15.07.2008. - 07:43:46
Klausiijos es te viendien vienaa labaa moralizeetaajaa (hi..hi..hi), kura runaaja par attieksmi pret dziivi un domaam. Un vinja jautaaja, vai mums ir sapnji vai ir lietas, ko veeleetos sasniegt... meerkji.

Un ja ir, tad ko mees daram, lai vinjus sasniegtu. Un tad dienas beigaas man vajadzeeja aiz e-mailot 25 meerkjus vai sapnjus, ko es veeleetos piepildiit...

Tajaa briidii es domaaju: "25?? tas taksh nieks... es daudz ko gribu sasniegt un man ir tik daudz veelmju".

Mjaa... un tad realitaate ieblieza man pa pakausi... Es seedeeju pie papiira labas un vairaak par 11 nevareeju izdomaat.
-proximus- | 12.07.2008. - 12:12:23
tas tev piespiedu kaartaa vai vienkaarshi pashas veeleeshanaas sastaadiit to sarakstu? :)

es taa aizdomaajos, ka vareetu taadus staadiit ik peec kaada laicinja... un veelaak buutu gana interesanti palasiit un saliidzinaat :P

zin kaa, laiks iet, un domas mainaas...
baa, es arii ieshu rakstiit :P
mistiq | 10.07.2008. - 14:32:24
11??? Es labi ja kādus 3 uzcepinātu... toties ļoti globālus un visaptverošus.
Kurš ta’ ir tas sadisc kurš liek no sevis izspiest veselus 25 mērķus, anyway? :D
sheina | 30.06.2008. - 11:49:10
:) Ne jau vienmeer tiem sapnjiem jaabuut..oj oj kaadiem.. arii shaadi-kaa par hokeju..var buut lielisks sapnis.. un citam Tas var buut..pasaules gals, apmeeram, ja nebuus klaat... :)
dianasw | 30.06.2008. - 00:06:30
nu, pilniigaakais sviets. Kaa taa var buut, ka mees muuzhiigi kaut ko ljoti gribam, bet tad pieseezjamies pie baltas lapas... un... nu, luuk... , taa sakot, pilniigaakaa dimba?

beigu beigaas jaun naacu klajaa ar 25, bet uz beigaam taads murgs panesaas, ka pashai smiekli naak.
Piemeeram, buut klaat un redzeet, kaa latvijas hokeja komanda uzvar pasaules chempionaataa...
shaytan | 29.06.2008. - 21:39:04
Caw, to4no doprigalisj, man jau ir tads sarakstinsh... Ja Tev ir merkis, tad to vieglaak sasniegt)) Veiksmi
© Gay.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.