Lietotājs
Parole
deryl / Tā vienkārši paņēmu brīvdienas... darbi apdarīti, nākamie ti...

Tā vienkārši paņēmu brīvdienas... darbi apdarīti, nākamie ti


Tā vienkārši paņēmu brīvdienas... darbi apdarīti, nākamie tikai tuvojas un ja vēl aicina uz Ventspili, kur neesmu bijis gadus septiņus, jo labāk.Pa ceļam izlasīju pusi iesāktās grāmatas, kurai nekādi nesanāca pieķerties.

Biju dzirdējis par sakoptību... но надо же такое. Ja es iebraucot būtu pie galda bijis, varētu dzirdēt kā žoklis pret galdu atsitās. Man liekas, ka pabiju VISUR... nu OK-gandrīz visur. Pie reizes Jūrkalne (kā parasti), Staldzene (cilvēka neviena), Padure (netālu no Kuldīgas, kur pagāja daļa bērnības) un VENTSPILS.

Jāsāk ieviest tāda prakse- tiklīdz mazliet mazāks darbu, uz dienām 4-5 vienkārši kaut kur aizbraukt un nedarīt NEKO... laiski klīst pa ielām, pabraukāt pa tuvīnajām vietām (sastrēgumu nav, mašīnu maz, parkojies kur gribi un nemaksā ne santīma), sēdēt krodziņā piesaulītē, iemalkot Užavas alu, observēt vietējās un ārpilsētas sab. ēdināšanas vietas (un ja kāds saka, ka apkalpošana un ēdināšana nav OK, lai pārbauda paši- katrā nākamajā vietā tikai labāk un labāk- bet visu pārsita Kupfernamameituks- ūberlaipna, perfekta, neuzbāzīga, ātra apkalpošana- un uzminēja vēlmesbezmaz pirms tās bija izteiktas, bet varbūt man vienkārši palaimējās)un sarunas, sarunas.

Manu omu nav grūti uzminēt... un liekas arī nakamnedēļ tā paliks tādā pat līmeni. Желаю вам того же!!!

Publicēja: deryl
Datums: 19.08.2007. - 16:11:40
Lasīts (reizes): 2271
Komentāri: 0
0 cilvēkiem patīk šis blogs
© Gay.lv. Visas tiesības aizsargātas.
Kontakti  |   Reklāma  |   Lietošanas noteikumi  |  Privātuma politika  |  

Šis Interneta resurss, tāpat kā visi citi, izmanto sīkdatnes (cookies). Turpinot sērfošanu šajā resursā, Tu automātiski piekrīti sīkdatņu izmantošanai.